Отидете към основна версия

30 606 59

Всички промени, на които се подложи Сузанита до сега (СНИМКИ)

  • сузанита-
  • промени-
  • трансформация-
  • певица-
  • пълнолетие

Скандалната изпълнителка навърши пълнолетие

Днес скандалната Сузанита вече е пълнолетна и може да сбъдне още една своя мечта - да си купува алкохол и цигари, както и да ходи сама на участия. Близки до изпълнителката споделят, че тя нямала търпение да стане абсолютно самостоятелна, а критиците на нейното поведение са на мнение, че така или иначе и досега не е имала контрол от родителите си, пише woman.bg.

Първата поява на Сузанита в общественото пространство беше през 2017-а година, когато кариерата ѝ започна с противоречивия клип „Дяволът и Буда“. Тогава тя беше едва на 14 години и скандализира обществото с поведението си.

Още в първото си видео Сузанита показа средни пръсти, танцува провокативно върху покрива на кола и употребяваше нецензурни думи. Допълнително масло в огъня наля и фактът, че родителите на непълнолетната тогава Сузанита - Орхан и Шенай Мурад изцяло подкрепяха визията ѝ и не виждаха нищо нередно в начина, по който изглеждаше и се държеше 14-годишното им момиче.

„Като по-малка мечтаех цяла България да говори за мен, да бъда известна. Просто исках да се говори за мен”, сподели тогава тийнейджърката в свое интервю. „Всичко е клип, всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво означават? В живота е съвсем друг човек”, коментира тогава Орхан Мурад. „Провокацията е единственият начин да станеш известен, след което вече да правиш хубави неща”, допълни тогава той.

Четири години по-късно Сузанита всъщност успя да доразвие началната заявка за поведението си в обществото и вече е претърпяла не малко интервенции за коренна промяна на външния си вид - тя уголеми значително устните си, промени скулите си, нашари се с безброй татуси, а наскоро си сложи и силикон в гърдите.

За това време тя успя да се забърка в няколко скандала и дори призна, че е прекалявала с наркотиците. “Случи ми се нещо доста неприятно. Съвкупност от неприятни моменти и тогава търсех утеха. Намерих я в забранените субстанции”, сподели Сузанита в интервю. Певицата посочи, че има смелостта да застане пред камера и да разкаже за всичко преживяно. „Сега съм напълно чиста, но не мога да кажа, че вече съм независима. Това изисква време. Бях само месец в клиниката и не твърдя, че съм излекувана. Продължавам, като посещавам дневен център”, каза още тя.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 33 гласа.

Свързани новини