Отидете към основна версия

4 211 11

Тризначките: Приберете психопатката от Къщата!

  • тризнчките-
  • стойка-
  • лили-
  • vip brother all stars-
  • номинации

Вчера се проведоха поредните номинации в къщата на VIP Brother, като този път съквартирантите трябваше да се номинират очи в очи. Сред номинираните попадат имената на Тризнчките, Дими, Лили и Стойка .

Лили не успя да изпълни тайната мисия, поставена й от Биг Брадър преди няколко дни. Задачата на чаровната брюнетка беше да получи най-много „черни” точки при номинациите в сряда вечер.

Лили опита да подскаже на по-близките си хора в Къщата – Стойка, Дими, Боби, че изпълнява тайна мисия и трябва да бъде изпратена на елиминации. Те тримата, както и Найден, изглежда разбраха намеците на брюнетката и я номинираха. Миро пък заяви открито, че Лили разиграва цирк, а нейните приятели я прикриват. Заради неуспеха си в мисията Лили получи служебна номинация.

Челното място в негативната класация обаче зае Стойка. Оказа се, че актрисата дразни и дори предизвиква гняв у повечето съквартиранти в Big Brother All Stars, особено у Тризначките.

"Отговаряме на лошото не с лошо. Номинираме първо Стойка за това, че тя е злобна, агресивна и на моменти погледът й е нещо страшно. Тя е брутално нагла. България, моля ви се, приберете психопатката от Къщата! Тук идва психолог и не можа да й помогне. Тази жена е полудяла, откачила е от яд, че ние трите живеем тук", заяви Любов и допълни: "На тези години не можеш да си позволиш да изпадаш в такива истерии".

Триото – Вяра, Надежа и Любов също попаднаха в листа на номинираните, а пловдивската „пипируда” Стойка заяви, че номинира Тризначките най-вече заради Любов.

"Тя обвини цялата Къща, че сме откраднали пръстена й и ни заплаши с адвокат. Любов нямаше доблестта, честта и смирението да застане пред всички и да ни се извини. Тя ежедневно посочва на съквартирантите вратата, казвайки, че тази Къща е нейна. Тя не е спечелила предаването преди години, защото много хора са я харесвали – както твърди тя. Тогава спечелиха трите, не само Любов. Не е нормално да смяташ себе си за гений, да се смяташ, че си нещо над другите. Тя ни провокира ежедневно в Къщата", бе коментарът на Стойка.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини