Last news in Fakti

6 Декември, 2012 13:30 4 209 11

Тризначките: Приберете психопатката от Къщата!

  • тризнчките-
  • стойка-
  • лили-
  • vip brother all stars-
  • номинации

Вчера се проведоха поредните номинации в къщата на VIP Brother, като този път съквартирантите трябваше да се номинират очи в очи. Сред номинираните попадат имената на Тризнчките, Дими, Лили и Стойка .

Лили не успя да изпълни тайната мисия, поставена й от Биг Брадър преди няколко дни. Задачата на чаровната брюнетка беше да получи най-много „черни” точки при номинациите в сряда вечер.

Лили опита да подскаже на по-близките си хора в Къщата – Стойка, Дими, Боби, че изпълнява тайна мисия и трябва да бъде изпратена на елиминации. Те тримата, както и Найден, изглежда разбраха намеците на брюнетката и я номинираха. Миро пък заяви открито, че Лили разиграва цирк, а нейните приятели я прикриват. Заради неуспеха си в мисията Лили получи служебна номинация.

Челното място в негативната класация обаче зае Стойка. Оказа се, че актрисата дразни и дори предизвиква гняв у повечето съквартиранти в Big Brother All Stars, особено у Тризначките.

"Отговаряме на лошото не с лошо. Номинираме първо Стойка за това, че тя е злобна, агресивна и на моменти погледът й е нещо страшно. Тя е брутално нагла. България, моля ви се, приберете психопатката от Къщата! Тук идва психолог и не можа да й помогне. Тази жена е полудяла, откачила е от яд, че ние трите живеем тук", заяви Любов и допълни: "На тези години не можеш да си позволиш да изпадаш в такива истерии".

Триото – Вяра, Надежа и Любов също попаднаха в листа на номинираните, а пловдивската „пипируда” Стойка заяви, че номинира Тризначките най-вече заради Любов.

"Тя обвини цялата Къща, че сме откраднали пръстена й и ни заплаши с адвокат. Любов нямаше доблестта, честта и смирението да застане пред всички и да ни се извини. Тя ежедневно посочва на съквартирантите вратата, казвайки, че тази Къща е нейна. Тя не е спечелила предаването преди години, защото много хора са я харесвали – както твърди тя. Тогава спечелиха трите, не само Любов. Не е нормално да смяташ себе си за гений, да се смяташ, че си нещо над другите. Тя ни провокира ежедневно в Къщата", бе коментарът на Стойка.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отвратен

    0 1 Отговор
    Стойка е станала много неприятна лелка. Аман от "пипируди" и "калинки" в тази държава.
  • 2 иван

    1 0 Отговор
    А близначките са въздух под налягане
  • 3 Четиризнака

    0 1 Отговор
    мен тризначките ме кефат. с първичните си действия ме сбъркват от смях, докато другите са ми скучни, а да не говоря за тая злобарка и лицемерка Стойка. дори и Цеце я разбра що за стока е!
  • 4 Пепо

    0 1 Отговор
    Мнооого наивитет, хора, да не казвам по-силни думи! Къде са отглеждани тия? Ама па правят шоу! Дано не ги изкарат, че ще е скучно без тях и случките с техните "бижута", а и не само ;) :) :)
  • 5 Fu 3значки

    1 0 Отговор
    Аз Биг брадър не гладам зареди тризначките, отвратителна визия, ужасно изнервящ и напрягащи гласове имат, а за самочувствието ....
  • 6 Геле

    1 0 Отговор
    И спрете да гледате коя е по хубава, ми те и трите са еднакво грозни :D
  • 7 Ильо войвода

    1 0 Отговор
    Примитивни индивиди, еволюцията е спряла! Трябва да ги кастрират и трите. Господ като е гребнал с черпака да налее интелект на плода и чак тогава е видял, че са три и им го е разделил по равно.

    Коментиран от #11

  • 8 гост

    0 0 Отговор
    ЖЕНИ
  • 9 Бай Онзи

    0 0 Отговор
    Разбрах, че едната си имала гадже...
    ...горкото момче!
  • 10 отвратен

    0 0 Отговор
    Невероятно прости, некултурни и глупави твари. Заради тях НЕ ГЛЕДАМ предаването. Грозни, състарени - изглеждат на по 38...но най-трагичното нещо е бездънната им глупост, която те не осъзнават...защото тъпака никога не осъзнава колко е тъп - няма сетивата за това... противни, като ги видя ми се драйфа...
  • 11 ени

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ильо войвода":

    Черпакът е бил обърнат обратно!