Отидете към основна версия

4 835 16

Жена от Сливен свали 80 кг за половин година (ВИДЕО)

  • отслабване-
  • килограми-
  • здраве

Жената споделя, че нито един препарат за отслабване не е повлиял на теглото ѝ въпреки обещанията на производителите

Илюстративна снимка: Shutterstock

Жена от Сливен успя да свали 80 килограма от теглото си за половин година. През лятото тя достигнала до умопомрачителните 300 килограма. Искала да отслабне, но нито един от "магическите" продукти, които са широко рекламирани, не давал резултат. Пред Нова телевизия тя сподели, че през миналата година се е превърнала в затворник в собствения си дом.

„Трудно слизах. Слизах до асансьора, но стъпалата не можех да ги изкачвам. Буквално от началото на 2020 г. стоях само вкъщи”, каза 45-годишната Динка Бъчварова.

До тогава обаче тя не обръща внимание на килограмите в повече. Проблемите започват през 2004 година, когато усеща тежестта на излишното тегло, разказва водещият на „На твоя страна“ Георги Георгиев.

Тогава Динка тежи 150-160 кг. Животът ѝ е на пауза. Спира работа като продавач в магазин за хранителни стоки, а ежедневието ѝ минава между стените на собствения ѝ дом.

„Година и половина абсолютно никъде – дори и пред блока не бях слизала. Като вече април-май 2020 г. приключих с движенията – само няколко метра – от спалнята до банята, това е”, споделя Динка.

В търсене на изход попада на безброй варианти, които пазарът за отслабване предлага, но нищо не дава резултат.

„Много неща съм виждала през годините. Бързо сваляне – за седмица, за месец, едни и същи са обещанията при всички”, казва още жената. Това продължава до миналото лято, когато започва консултации при ендокринолог и специалист по хранене.

„ При мен сериозният резултат е факт – една сериозна консултация с добър ендокринолог, направихме изследвания и на база на тях се прецени с какво да се храня и какви лекарства да започна”, каза още Динка.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.

Свързани новини