Отидете към основна версия

6 914 51

Мегз като Клеопатра - потопи се във вана с мляко

  • клеопатра-
  • мегз-
  • миглена каканашева-
  • вана с мляко-
  • забавяне на стареенето

Дизайнерката работи усилено по засилване на женската енергия и забавяне на стареенето

Дизайнерката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, продължава да изненадва своите последователи с ритуалите си за засилване на женската енергия.

Вчера, когато бе първото пълнолуние за 2021 година, тя реши да тръгне по стъпките на Клеопатра и се потопи във вана, пълна с прясно мляко и рози.

Разбира се, всичко това бе запечатано от обектива, а малко по-късно тя публикува кадър от процедурата в мрежата, допълнен от типичните за нея дълги текстове и излияния.

"Засилване на женската енергия - вана с мляко на пълнолуние е силна техника за забавяне процеса на стареене и освобождаване от всички товари и нефункциониращи мисловни модели, които ни карат да изглеждаме застарени или похабени. Млякото подхранва горния слой на кожата и я прави невероятно мека и жизнена като на бебе.

Потребители в мрежата, обаче не пропуснаха да забележат, че изкачвайки Седемте Рилски езера, блондинката е с прическа, грим, палто и облекло, което със сигурност не е подходящо за планина, а по-скоро за дискотека.

Всичко започна през месец октомври 2020 година, когато Каканашева прекара 2 дни в мълчалива медитация на Рилските езера и по конкретно на езерото “Окото”, което е на 2440м надморска височина.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 15 гласа.

Свързани новини