Отидете към основна версия

5 253 21

Антония Петрова шляпа по джапанки на гала вечеря в Дубай (СНИМКИ)

  • антония петрова-
  • дубай-
  • коментари-
  • чехли-
  • мис българия 2009

Мис България 2009 не спира да наводнява мрежата със снимки от екскурзията си

Мис България 2009 Антония Петрова тръгна на обиколка из Дубай по гумени джапанки. Докато родният елит се състезава кой от кой по шикозно да се облече и да позира в емирството, Петрова-Батинкова очевидно е „над нещата“ и предпочита удобството пред стила. Миската е на почивка заедно със съпруга си Ивайло Батинков и 2-годишния им син Благовест.

Както обичайно, Антония не спира да разводнява мрежата със снимки от екскурзията си. На последовалите ѝ обаче, веднага им направи впечатление странния стил на обличане, който бившата носилелка на няколко титли "Мис", е избрала. Освен че е по джапанки на всички своиснимки – без значение дали в мола, или на 5-звездна вечеря – моделката позира и облечена я в пуловер, я в старомодна рокля с флорален принт, но все така – по джапанки. „Малко се объркахме – там топло ли е, студено ли е, за пуловер ли е… Но джапанките са трепач! Класа!“, с голяма доза ирония коментират във Facebook.

Разбира се, дръзналите да поставят под съмнение стила на Тоца, бързо биват „репресирани“ и репликите им се изтриват. В Instagram феновете ѝ дори и тази възможност нямат, тъй като там Антония тотално е забранила коментарите под снимките си. Подобни своеволия не бива да подронват имиджа на миската, независимо дали е изграден върху най-обикновени чехли.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.

Свързани новини