Необходими продукти:
4 свински пържоли
черен пипер
4 скилидки чесън
2 супени лъжици горчица
2 супени лъжици олио
1 чаена лъжичка червен пипер
150-200 мл бира
Начин на приготвяне:
Смесете горчицата, олиото и черния пипер. Начукайте пържолите, посолете ги и ги подправете. Намажете с получената марината пържолите, можете да ги оставите да си починат, но не е нужно. Притиснете чесъна с люспата. Загрейте олио в тавата и го запържете за кратко, след което го извадете.
Поръсете парчетата месо от двете страни с брашно и ги поставете в тавата, оставете да се запържат от двете страни. Залейте месото с бира, добавете чесъна и поставете тавата във фурната.
Печете около 1,5 часа на 200 градуса, докато месото омекне. Вашите свински пържоли с бира са готови. Картофите вървят отлично с пържолите. Забележка: ако искате, можете също да направите пържолите бързо в тиган, без да печете. Задушете под капак, пише actualno.com.