Отидете към основна версия

83 605 191

Зрители: Жалко за Рачков!

  • димитър рачков-
  • забраненото шоу-
  • разочароващо-
  • коментари-
  • зрители

Според мнозина "Забраненото шоу на Рачков" е силно разочароващо

„Забраненото шоу на Рачков” продължава да разделя мненията на зрители. Тази вечер се излъчи второто предаване, което според мнозина бе силно разочароващо, но други считат, че е свежият полъх в българския ефир.

„Жалко за Рачков! Братя Халваджиян да си посипят главата с пепел!”, категорични са зрители, които пишат гневни постове във Фейсбук страницата на предаването.

„По-голяма тъпотия не бях гледала”, пише Милена Калчева.

„Много си е хубаво предаването, не знам какво точно очаквате. Хем не ви е интересно, хем коментирате”, контрира я Петя Иванова.

„Ще ме прощавате, но другата седмица, ако продължава така, ще сменя канала”, предупреждава Светла Карчева.

„Като не ви харесва – не гледайте и не коментирайте. Пуснете си Николаос Цитиридис и той ще ви „спука” от смях с някое тъпо интервю”, отговаря на критиците Иван Николаев.

Димитър Рачков с първите си гости - Златка и Благо Джизъса

Под карантина заради това, че е контактно лице бе Рафи Бохосян, който бе в предаването онлайн. "Рафи се оказа контактно лице и се налага да участва в шоуто под карантина. Сбъдна се арменската мечта - да работи от вкъщи. Сега и нашият продуцент е така - лежи, гледа телевизия и хапва", пошегува се с него Рачков.

В шоуто тази вечер гостуваха Златка Райкова и Благо Георгиев-Джизъса, Тодор Славков, появи се и Веселин Маринов, който влезе в ролята на гримьор на водещия.

„Извинявам се за закъснението, г-н Рачков. Някое друго местенце за попиване имате ли? Да ви кажа, аз ви разбирам, Вие сте на голямата сцена за първи път, затова в тази област се обръщайте към професионалистите, много ви моля. Именно затова ви казвам, по-отговорно и по-хигиенично, чао, каза Веселин Маринов и си тръгна.

"Да ви кажа, че това е шефът на екип "Потене". Ако някой разбира от потене, той е човекът, силни аплодисменти за него", отговори му Димитър Рачков.

Имаше и скеч с Албена Михова, който според част от зрителите е забавен, но други го считат за крайно сексистки.

Сред гостите бяха Катя и Здравко от Ритон, както и Софи Маринова.

Скечът със Софи Маринова не беше лош, пишат в социалните мрежи зрители.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 191 гласа.

Свързани новини