Last news in Fakti

15 Март, 2021 10:16 5 320 23

Филип Киркоров, 3 сватби на живо и дует Тото и Софи в "Забраненото шоу на Рачков"

  • филип киркоров-
  • забраненото шоу-
  • забраненото шоу на рачков-
  • шоуто на рачков-
  • дует ритон-
  • софи маринова-
  • тото-
  • сватба

Димитър Рачков изненада дует "Ритон" със специално включване на Филип Киркоров

Второто издание на „Забраненото шоу на Рачков“ отново донесе много смях на зрителите на NOVA в неделя вечер.

Темата на предаването беше „Семейно положение“ и събра всички гледни точки с типичното чувство за хумор, разнообразни скечове и звездни гости, които се впуснаха в неочаквани предизвикателства.

Димитър Рачков поднесе вълнуващи и смешни изненади на всички звезди, а на сцената на предаването три двойки приеха предложението на водещия, като сключиха фиктивен брак в ефир. Бракосъчета ги не кой да е а актрисата Албена Михова, която влезе в ролята на представител от общината.

Сватба е! 👰🤵 Кой не мечтае Рачков и Софи да са кумове, а да го бракосъчетае Албена Михова! ⭐️

Публикувахте от Забраненото шоу на Рачков в Неделя, 14 март 2021 г.

Едно от най-известните звездни семейства в България - дует „Ритон“, се появи на сцената, за да покаже на зрителите какво е да имаш здрав и щастлив брак повече от 40 години.

След като водещият ги подложи на кръстосан разпит за семейния живот, те получиха и една специална изненада - самият Филип Киркоров се включи на живо в шоуто, за да поздрави българските естрадни икони. Оказа се, че в продължение на четири години те са били скарани и не са си говорили, но ефира на „Забраненото шоу на Рачков“ събра приятелството им отново.

Щом темата е „Семейно положение“, няма как да не видим едно от най-емблематичните български семейства – Катя и Здравко...

Публикувахте от Забраненото шоу на Рачков в Неделя, 14 март 2021 г.

„Наистина не бяхме говорили от повече от четири години. Благодаря на това шоу и екипа му, че се свърза с мен, за да мога да ви чуя и да се сдобрим“, развълнувано сподели Филип Киркоров в изненадваща пряка връзка от Москва.

Благой Димитров и Златка Райкова също станаха част от „Забраненото шоу на Рачков“. Двойката беше предизвикана да познае различни заглавия от жълтата преса, които бяха закодирани с емотикони и задачата се оказа нелека, но много забавна.

Водещият не пропусна да си направи не особено тънка шега със зъбите на Благо. Джизъса е известен с белите си прави зъби, заради които неведнъж е ставал обект на подигравки.

"Благо, много хубави зъбки, Зайко! И аз имам като неговите", каза Рачков и изкара лист хартия, който вкара под устните си.

"Твоите са повече лумини, защото моите са от енергоспестяващи материали. Арменец ги е правил", добави Рачков, присмивайки се на Георгиев.

В края на гостуването Златка подари на публиката и зрителите изпълнение на песента „Истина“ на Милена, а беквокали бяха Рачков и Благой.

Кой пее по-добре – Злати или Благо? 😂

Публикувахте от Забраненото шоу на Рачков в Неделя, 14 март 2021 г.

В музикална фиеста се впусна и ромската перла Софи Маринова, която също бе специален гост на Димитър Рачков. Той успя да накара любимата певица да експериментира като пя на английски, а в следващото музикално предизвикателство се включи и самият водещ.

Май трябва Софи да смени Лъчо от СкандаУ! Аплодисменти за този невиждан дует! 🤩

Публикувахте от Забраненото шоу на Рачков в Неделя, 14 март 2021 г.


За десерт певицата направи музикален дует с рапъра Тото на неговия хит „Циганска сватба“. Зрителите се насладиха и на изпълненията на Любо Киров, който постави романтичен край на предаването с най-известните си любовни песни, които изпя в чест на трите „бракосъчетания“.

А какво е сватба без музика?! А тази вечер музиката е от самия Любо Киров / Lubo Kirov! ❤️ Не пропускайте ❌ Забраненото шоу на Рачков ❌и следващата седмица, когато темата ще бъде "София срещу провинцията"! 🤩

Публикувахте от Забраненото шоу на Рачков в Неделя, 14 март 2021 г.

Актрисата Албена Михова отново показа завидния си комедиен талант като бе партньор на водещия в два скеча. На сцената във второто издание феновете на „Забраненото шоу на Рачков“ видяха култовия Тодор Славков и се насладиха на танцовите изпълнения на Метин Енимехмедов и Адриана Димитрова.

Как ще завърши ергенското парти? 👀

Публикувахте от Забраненото шоу на Рачков в Неделя, 14 март 2021 г.

Просто великолепна 🌹! Става ли Рачков за пилон според вас? 😂

Публикувахте от Забраненото шоу на Рачков в Неделя, 14 март 2021 г.

И публиката отново беше пълна със звездни гости - Мария Гроздева, Валери Григоров, Лоренцо и Миглена Ангелова.

Следващата неделя „Забраненото шоу на Рачков“ отново прави обещаваща заявка за отлично шоу, когато темата ще бъде „София срещу провинцията“, а гости ще бъдат Соломон Паси, Ники Кънчев, Васил Найденов и много други!


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я кажете за концесията на летище София!

    22 5 Отговор
    Затова, че правителството ще подари летището безвъзмездно на Пеевски за 35 години, и няма да плаща концесионни такси първите 10 години, както и затова, че плащанията не са индексирани и защитени от инфлация! Я ако може по тази тема да се говори.

    Коментиран от #11

  • 2 Сашко

    42 5 Отговор
    Попаднах случайно на предаването, ужасно беше - просташки език, просташко поведение и всичко което се свързва с медийната телевизионна простащина. Шефовете на телевизията къде са?
  • 3 За, новите стари глупости на, Маги..!

    18 1 Отговор
    Кой знае Рачков колко, неговия любимец, колко получава за това, Райкова приличаше на, девствено,, момиченце, Джизъса на Фики, Албена горката и тя...,шоумени,,гледат шоу....добре, че не представиха някои ,, черни нервни баби,, да изиграят танца, на, сабите, нека ни лъжат будалите нас, ние ще им вярваме....!
  • 4 хъхъ

    31 2 Отговор
    Този халтураджия хРачков ще получи инфаркт от преиграване и лигавене на сцената. Не го изтърпявам повече от 5мин. Учудвам се, че някой, който отдавна е надминал възраст 15-16г. може да му се радва.
  • 5 Добре

    26 1 Отговор
    Че не ги гледам тия простотии
  • 6 Фен

    27 1 Отговор
    Важното е че имаме избор. И аз избрах да не го гледам - все едни и същи лица изтъркани лафове и копирани от интернет скечове. То я ясно че режисьора е един и вече няма какво да предложи.
  • 7 Хмммммм

    17 1 Отговор
    Все "звездни двойки", които не понасям. Както и самият Рачков.
    Добре, че не съм си изгубил времето да ги гледам.
  • 8 hremko

    17 1 Отговор
    Изтърпях го точно 20 минути. Толкова пошло и лигаво нещо не бях гледал. Ако иска да прави шоу да ходи и да гледа Камен Донев!
  • 9 Само Славков

    7 0 Отговор
    Липсваше, веднага посегна към,, наздравицата,,....!
  • 10 Ккк

    9 0 Отговор
    Пръдлив римейк на Капките!
  • 11 СКАНДАЛ

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Я кажете за концесията на летище София!":

    НЯМА ПО ГОУЕМА СИГАНИЯ ОТ ТОВА ПРЕДАВАНЕ. СТАРТИРА ЧУДЕСНО НО ПОСЛЕ ЧАЛГАТА ВЗЕ ВРЪХ И ГО ЗАЧЕРКНАХ ОТ ГЛЕДАЕМИТЕ ПРОГРАМИ. НЕ ИСКАМ ЧАЛГАР ДА МЕ ЗАБАВЛЯВА. ЧЕСТНО КАЗАНО ТЪПО МИ БЕШЕ, НЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАХ.
  • 12 илюминат

    4 0 Отговор
    Давайте им да гледат глупости, нека свикват, нека има секс, малоумие, лигавене, но да няма само злободневие
  • 13 България търси талант

    15 0 Отговор
    Е класи над Рачковата кифладжийница. При все че и там фамилията Евро е не по малко досадна на моменти.
  • 14 ОЦЕНКА

    12 0 Отговор
    ПОСРЕДСТВЕНО, ПРЕМИНАВАЩО ВЪВ ТЪПО ЕЛЕМЕНТАРНО. МНОГО НАПЪНИ И СТАРАНИЕ, НО КАТО Я НЯМА ИНТЕЛИГЕНТНАТА МАЯ СТАВА МАЗЕН БУЛАМАЧ.ХУДОЖЕСТВЕНИЯ,ИНТЕЛЕГЕНТНИЯ ХУМОР СЕ НУЖДАЕ ОТ МОЗЪК А НЕ ОТ КЛОЗЕТНИ НАПЪНИ.
  • 15 ФАКТ

    10 0 Отговор
    ИСКАЛИ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ХУБАВО А ТО СТАНА КАКТО ВИНАГИ.
  • 16 Го4о

    9 1 Отговор
    На това "шоу" .... "Черешката на тортата" беше Тошко Славков, не вярвам някой да е разбрал защо е там. Освен заради ХОНОРАРА!?!?!? НОВА тв често спонсорира подобни люде!
  • 17 И аз, се чудя,, какво правят дамски

    3 0 Отговор
    И родата, му във всичката, тази,, каша,,..... явно и те заради хонорара...!
  • 18 Зрител

    7 0 Отговор
    Първото предаване беше ок. Второто, обаче беше малко разочароващо. Свежият полъх дойде от Албена Михова и Филип Киркоров. Благо и Златка така и не разбрах какво правеха там, а и не смятам, че имат място в комедийно шоу, защото покрай всички операции май са оперирани и от чувство за хумор. Може би Тодор Славков ако имаше повече реплики щеше да е по-забавен. Просто, в България няма достатъчно на брой истински интересни личности, които могат да предложат нещо различно от пошлост, простащина и събрани накуп да могат да създадат един цялостен продукт, който да е интересен без да изпростява и да запълва цели 2 часа. Мисля, че за да се получи качество трябва гостите да си подхождат по интелигентност и интелект, за да може и хуморът да е на ниво. Трудно шоу за правене.
  • 19 ХаХа

    5 0 Отговор
    Гледах малко и оф.....немога повече,ама защо държите гостите ПРАВИ,НАЛИ ИМАТЕ ДИВАН,той да не е за интериор,РАЧКОВ учи се от ГАЛА на кафе,седни пък питай тогава.Благо и Златка,за какво бяха там,неразбрах.Немам нерви.
  • 20 Страхливец

    6 0 Отговор
    Алеко Константинов във фейлетони описва поведението на българина зад граница. Надявал съм се осмиването на българина да е само литературно. Името " Бай Ганьо" става нарицателно за българин със силно изразени отрицателни черти. Актьорът Димитър Рачков добре пресъздава българската простащина, необразованост и първичност. Арменският продуцент на "шоуто" насажда на зрителите, че това сме ние българите - сатира, пародия, циганизация, чалгизация, опростачване. Не зная на такова равнище ли се намира народът ни в каквото го гледаме в това предаване?
  • 21 Селска халтура

    2 0 Отговор
    Новогодишна програма на БНТ от 70-те години
  • 22 Путкодеров

    4 1 Отговор
    Мъчих се да го гледам. Не става. Гледах талантите
  • 23 Античалга

    5 2 Отговор
    Никога не гледам подобни помии от типа Гласа на , Идоли, Звезди и Черешки и подобни там дето те учат как да пържиш яйца. Но вчера бях на гости и нямаше как да се измъкна от помията от екрана, та се наложи да гледам. Та какво видях. Върволица от гости, които не знаеха за какво са там - сигурно 50 човека излязоха - и нито можеха, нито им позволиха да кажат нещо смислено. Трябваше само да се хилят и да отговарят с Да и най-много някое късичко изречение. От гостите единствено дует Ритон и Ф. Киркоров бяха нещо малко по интересно... А най- гнусното беше онази проста ци=ганка Софи дето вие като чакал... И понеже нямаше нищо смешно трябваше да пускат изкуствен смях зад кадър, та да се сети платената публика къде да се хили и да ръкопляска. Чалгата, простотията и циганията завладяха България! Няма спасение!