Отидете към основна версия

14 550 13

Почина съпругът на Савина от "Антибиотика"

  • савина петкова-кирякова-
  • антибиотика-
  • съпруг-
  • почина-
  • рак

Над две години Никола Киряков се бореше c тeрминaлeн мoзъчeн тумoр

Савина Петкова от нашумялата през 90-те години момичешка група "Антибиотика" загуби съпруга си. Никола Киряков водеше дълга и тежка битка с коварен рак в главата близо 2 години и половина.

"Прекрасното ми момче отлетя...Обичам те безкрайно и безумно много, любов моя! Ще бъдем отново заедно някой ден... ", съобщи тъжната вест в социалните мрежи Савина.

Над две години съпругът ѝ се бореше c тeрминaлeн мoзъчeн тумoр. Младият мъж претърпя три oпeрaции, както и серия от химиo- и лъчeтeрaпия. Миналия месец той се бе подложил на поредното скъпоструващо лечение, като най-близките приятели на семейството се бяха мобилизирали в социалните мрежи за набирането на необходимите средства в размер на 100 хиляди долара. За съжаление последните процедури и лечение не са помогнали и Никола е издъхнал в дома си в петък, заобиколен от близките си.

"Това прекрасно момче и мъж си е тръгнал без време, ненавреме, преждевременно, много рано. Никола Киряков. Момчето на нашата любима приятелка Савина от "Антибиотика", бащата на прекрасната ѝ принцеса Сиана. Той водеше дълга и тежка битка с коварен рак в главата близо 2 години и половина. Битка, която за съжаление загуби. С теб сме, Прекрасна Сави! Имаме представа какво е времето вътре в теб - бурно, мрачно, буря, циклон!", написа Ники Кънчев онлайн.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.

Свързани новини