Отидете към основна версия

25 962 81

Извънземни кораби и градове открити на Луната

  • извънземни-
  • земя-
  • луна-
  • аполо-
  • космическа програма-
  • извънземни градове

Американската програма "Аполо" продължила и след официалния си край, а астронавтите намерили...

Снимка: shutterstock

Градове на Луната, останки от извънземни, НЛО изследват учени, изучаващи естествения спътник на Земята. Според новинарското издание life.ru изследователите са успели да потвърдят и автентичността на филм, който разказва за тайните на Луната, съобщава esoreiter.ru.

Оказва се, че американската програма "Аполо" не е завършена в началото на 70-те години, а дори все още продължава. Правени са тайни експедиции до Луната, където астронавтите се натъкнали на останките от древен град, извънземен космически кораб и дори извънземни криокамери, съобщава руското издание.

Теоретиците на конспирацията са сигурни, че мисия "Аполо 20" е била предназначена за изследване на извънземен кораб с форма на пура, намерен на лунната повърхност, каза Уилям Рътлидж - астронавт, за когото се твърди, че участва в мисиите Аполо.

Според него изследователите са се натъкнали на повърхността на Луната на руините на странни сгради и огромен извънземен космически кораб, покрит с дебел слой лунен прах.

Корабът и руините били на милиони години. Липсата на атмосфера на естествен спътник на Земята прави възможно съхраняването на различни артефакти завинаги.

Рътлидж твърди, че колегите му от мисията „Аполо 20“ са влезли в космическия кораб, където са открили телата на извънземни. Те са намерили и капсули, подобни на криокамери, които най-вероятно се използват за дълги междупланетни пътувания.

Тялото на мъжът се превърнало в мумия, а на жената било перфектно запазено. Тя имала по шест пръста на ръцете, но приличала на земен човек.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 87 гласа.

Свързани новини