Отидете към основна версия

7 709 34

Кокаин на Евровизия? Забъркаха победителите в конкурса в абсурден скандал (ВИДЕО)

  • кокаин-
  • евровизия-
  • наркотици-
  • победители-
  • италия

Включване от зелената стая на представителите на Италия накара мнозина да мислят, че вокалистът им използва наркотици пред многомилионната публика на Евровизия

Снимка: БГНЕС/ EPA

Песенният конкурс на Евровизия приключи, големите победители от Италия се радват на победата си, но не успяха да отпразнуват подобаващо, преди да ги обвиняват в използването на синтетични наркотици по време на грандиозното събитие.

На един от кадрите се вижда как вокалистът на група "Монескин" се навежда към ръба на масата, което веднага породи съмнения, че той шмърка нещо. На видеото е видно, че двете ръце на изпълнителя са свити и се виждат над ръба на масата, а той всъщност поглежда под самата маса, защото член на делегацията му посочва нещо там.

Коментарите в интернет заваляха след странно изглеждащите кадри, а директен въпрос бе отправен от журналист от Швеция към Дамиано по време на пресконференцията на победителите след големия финал. "Изглеждаше сякаш шмъркаш нещо.Това кокаин ли беше на масата?", пита журналистът. Дамиано Давид отговори, че друг член на групата - Томас е счупил часа под масата, заради което той поглежда надолу в краката си, за да види разпръснатите парчета.

Фронтменът на рок бандата категорично отрече спекулациите на част от зрителите. Той без колебание заяви, че бандата е против използването на наркотици и никога не е прибягвал до тях. С останалите си колеги заявиха, че са шокирани от твърденията и са готови веднага да се подложат на тест, който да установи дали са използвали наркотици.

Часове по-късно с официално изявление излязоха и от организацията, която стои зад провеждането на конкурса.

„Наясно сме, че има спекулации около видеоклип на италианските победители на Евровизия снощи. Бандата категорично опроверга твърденията, а въпросният певец ще се тества доброволно след като пристигне у дома. Това беше поискано от самите изпълнители още снощи, но Европейският съюз за радио и телевизия не успяхме да го осъществим веднага. Групата с техните мениджъри и делегация ни информираха, че не е имало наркотици и обясниха, че е била счупена чаша, парчетата от която били събирани от певеца. Съюзът може да потвърди, че счупени стъкла са намерени на място. Преглеждаме внимателно записите и ще дадем допълнително информация, когато има такава“, обявиха от Европейският съюз за радио и телевизия.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.

Свързани новини