Отидете към основна версия

7 081 11

Зетят на Стефан Янев участвал в "България търси талант"

  • иван атанасов-
  • стефан янев-
  • зет-
  • българия търси талант-
  • барман-
  • служебен премиер

Иван Атанасов е сред най-добрите бармани в България

Риалити герой се оказа зетят на служебния премиер Стефан Янев. Барманът Иван Атанасов, който е сгоден за дъщерята на генерала, се е явявал два пъти на кастингите на шоуто "България търси талант“.

На сцената на шоуто той се качва още в зората му, когато не е натрупало толкова голяма популярност и фенска маса. Представянето му не успява да впечатли журито и публиката и Иван си тръгва безславно от предаването.

Той решава да се яви повторно в последния сезон на "България търси талант“, който приключи преди броени седмици. Иван отново представя жонглиране с чаши и бутилки и приготвя четири коктейла за журиращите Катерина Евро, Славена Вътова, Любен Дилов-син и Ицо Хазарта. Най-впечатлена от алкохолното питие остава Катето, която е и първата, пуснала Атанасов да продължи напред. Барманът успява да се класира за втория етап на шоуто с 4 пъти "да“, но на по-следващата селекция е отпада от списъците с полуфиналисти и така за втори път тв изявите му приключват с неуспех.

Всъщност годеникът на щерката на Стефан Янев е сред най-добрите бармани в България и дори има собствено училище, тип частна школа, където преподава занаята. Той и Екатерина все още нямат сключен брак, но имат 2-годишна дъщеричка Мишел, първородна внучка за служебния министър-председател и съпругата му Пенка.

Дъщерята на Янев е завършила в Софийския университет, а заедно с любимия ѝ разработват семеен бизнес – фирма, която се занимава с ресторантьорство и кетъринг, уточнява седмичникът "Ретро".

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.

Свързани новини