Отидете към основна версия

51 780 152

Мис България с брутална излагация

  • мис българия-
  • радинела чушева-
  • снимки-
  • разголена-
  • скандално

Снимките на най-тунингованата носителка на титлата цялата история на конкурса разгневиха мнозина

Радинела Чушева, която спечели конкурса „Мис България“ през 2019 г., отново се изложи със свои голи снимки от гръцките плажове.

Скандалната миска без свян показва задните си части и силиконовия си бюст, все едно е еротичен модел. Снимките на най-тунингованата победителка в цялата история на „Мис България“ предизвикаха вълна от негативни коментари в социалните мрежи.

Мнозина смятат, че те повече отиват на някоя лека жена, която продава тялото си, но не и на жена, окичила се с титлата най-красива българка, пише таблоидът "Уикенд".

Любимо място за 25-годишната Радинела и гонещото 60-те нейно гадже е тузарският гръцки остров Миконос. Когато кацат на острова, миската и половинката ѝ се настаняват в един от най-тузарските местни хотели. Нощувките за най-невзрачните стаи започват от 250 евро и достигат до 1000 евро за отдих в апартаменти с гледка към морето. Двамата влюбени са обсипани с много внимание от персонала, тъй като любимият на Радинела щедро развръзвал кесия за храни, напитки и всякакви морски развлечения.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 126 гласа.

Свързани новини