Отидете към основна версия

10 540 26

Деси Слава не може да влезе във форма

  • десислава-
  • килограми-
  • тегло-
  • отслабване-
  • поп фолк певица

Най-впечатляващи са задните части на певицата

Две години и половина след раждането на по-малкия си син Борис фолк звездата Деси Слава не може да влезе във форма, пише в. "Уикенд“. Тя без съмнение е най-мощната представителка на жанра и конкурира единствено Ивана от най-дебелия ѝ период преди петилетка – коментира изданието.

Във виртуалното пространство певицата обработва снимките си, но папарашки кадри от нейни участия показват зловещата истина. Изпълнителката гони 100 кила – разкриват снимки от участието ѝ в нощен клуб. За разлика от колежките си от бранша, които се радват дори на рехави участия след пандемията, Деси Слава едва смогва с ангажиментите си. 42-годишната певица обаче втрещява феновете си с пищните си форми. Вратът ѝ вече е като на борец в тежка категория, а бузите ѝ са огромни. Бицепсите ѝ са с по-голяма обиколка от тези на сумист. Най-впечатляващи са задните части на певицата, коментира изданието.

Вместо да прикрие телесата си с подходящи тоалети, с неумението си да избира адекватни дрехи певицата още повече подчертава пищните си форми с разкроени къси поли и рокли. Почитателите ѝ се чудят как е възможно да не вземе мерки за наднорменото си тегло. Те сериозно се притесняват, че никога повече няма да видят любимката си съблазнителна и стройна, каквато я помнят от недалечното ѝ минало.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 14 гласа.

Свързани новини