Отидете към основна версия

10 295 73

Как от скучна любовница да станете истинска тигрица?

  • секс-
  • любовница-
  • тигрица-
  • съвети

Всяка жена може да бъде възбуждаща, интересна и провокативна, стига малко да се постарае

Снимкa: Shutterstock

Сексът може да бъде романтичен, вълнуващ и дори забавен, но не рядко той не е нито едно от тези три неща. Понякога искрата изчезва, апатията ви обзема и губите всякакво желание за експерименти в леглото.

Ако смятате, че сте скучни в леглото, е добре да направите някои промени и да събудите тигрицата в себе си. Всяка жена може да бъде възбуждаща, интересна и провокативна, стига малко да се постарае. Защото сексът със скучен партньор в един момент омръзва, колкото и да го желаете.

Когато си дадете сметка, че сте скучни, това е първата крачка към решаване на проблема. Възможно е просто да сте твърде стеснителни и притеснителни и затова да не поемате инициативата за секс. Открийте причините, поради които нямате желание за нещо различно. Ето някои съвети според "Женски свят" как да събудите тигрицата в себе си и да забравите за своята скучна версия:

1. Мислете по-често за секс и си фантазирайте

Как се виждате във фантазиите си? Каква е вашата роля – доминираща или пасивна? Какво най-силно ви възбужда? Премахнете задръжките, освободете се от комплексите си, приемете тялото си такова, каквото е. Вие сте прекрасна и можете да правите страхотни неща. Пуснете смело звяра навън и се забавлявайте.

2. Всеки път опитвайте нещо ново

Сменяйте позите и се стремете по-често да поемате контрола в свои ръце. Няма от какво да се притеснявате.

Време е да разчупите рутината в секса. Помислете как можете да го разнообразите с аксесоари, бельо, филми за възрастни. е позволено, стига да се харесва и на двамата. Бъдете креативни и похотливи!

3. Информирайте се

Потърсете мнения на сексолози, прочетете във форумите как се чувстват хората със сексуално скучни партньори. Отворете очите си и си дайте сметка, че пълноценният секс е важен за всяка връзка. Дайте му преднина в списъка си с приоритети.

4. Говорете за секс

Бъдете смели и говорете с партньора си за това, което ви харесва или ви отблъсква. Споделете притесненията си, че сте скучни в секса. Използвайте изречения от типа на: „Обичам те и искам да ти е интересно с мен…“; „Наистина ми харесва, когато правиш това…“; „Караш ме да се чувствам супер секси, когато…“.

5. Събудете ентусиазма си

Дори да не владеете супер техники за доставяне на удоволствие, ако сте ентусиазирани, това ще направи секса ви вълнуващ и забавен. Важно е желанието, а то пък автоматично премахва скуката. Дайте си сметка, че никой не иска да прави механичен секс по задължение.

6. Мастурбирайте

Купете си секс играчка и открийте пътя на насладата сами. Това ще ви накара да се чувствате чувствени и разкрепостени. Мастурбирането може да ви помогне да събудите либидото си, да откриете най-горещите си точки и да свалите задръжките. Следващия път го направете пред другарчето и му позволете да ви достави удоволствие.

И най-важното – бъдете отворени и не съдете сексуалните предпочитания на другия. Доставяйте си взаимно радост и със сигурност ще се карате по-малко. Нищо не поставя на изпитание една връзка толкова категорично, колкото скучният и безинтересен секс.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 20 гласа.

Свързани новини