Отидете към основна версия

20 106 13

Ето кой е "Гъбарко" от "Маскираният певец" (СНИМКА)

  • маскираният певец-
  • гъбарко-
  • михаела маринова

Талантлива певица се е скрила в този костюм

Четирима от участниците в "Маскираният певец" са аут от шоуто и напуснаха убежището на красивите костюми, зад които се криеха в продължение на седмици. "Циркът" се оказа Боби Ваклинов, "Куфарът" - Калин Вельов, "Гларусът" - Дарин Ангелов и Дара Екимова, която се криеше зад маската на "Порцеланът" са вече ясни на зрителите.

Останалите маски остават неразгадани засега. Блиц вече писа, че талантливият певец JJ е скрит зад маската на 'Прилепът", но сега става ясна и самоличността на любимия на децата участник - "Гъбарко".

Зад този забавен костюм е скрита талантливата певица Михаела Маринова, която спечели първия сезон на шоуто. Тогава се криеше зад маската на "Гарвана" и успя да заблуди всички до самия финал. Никой не я разпозна и при свалянето на маската предизвика учудване, а зрителите и менторите останаха с отворена уста.

Затова Магърдич Халваджиян я поканил отново да участва и да заблуди менторите. Уви, този път не ѝ се получи и на няколко пъти прозвуча нейният типичен тембър, макар да се опитва да си преправя гласа, пише сайтът show.blitz.bg

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.

Свързани новини