Отидете към основна версия

8 047 24

Алекс Раева и Мария Игнатова с новина за общ проект

  • алекс раева-
  • мария игнатова-
  • моноспектакъл

Двете скоро ще представят свой моноспектакъл, в който ще разказват за живота си

"Подготвяме ново събитие с Мария Игнатова. Няма да издам нито какво ще е, нито кога ще е. Само ще издам, че този път ще участвам с текст, ще пиша", сподели Алекс Раева.

Тя коментира и критиките на Слави Трифонов от преди време, че не става за водеща.

"Той ми каза, че не съм много ок за водеща, но пък после, в X Factor с Мария доказах, че не е много прав", споделя през смях Раева. Двете с Мария скоро ще представят свой моноспектакъл, в който ще разказват за живота си, по подобие на Алекс Сърчаджиева, Део и много други. Животът и на двете е низ от различни преживявания и перипетии, някои от които на ръба на живота.

Като преживяното това лято от Алекс, която едва не изгуби живота си, докато плаваше с мъжа си с яхта край гръцките острови. Решили да стигнат до Цикладите, но заради силен вятър се озовали в невероятно бурно море. Яxтaтa трябвало да се бори с вълни от шест-седем метра. Съдийката в „Маскираният певец“ се прибрала в каютата, където дори написала прощално писмо до дъщеря си, в което я помолила за прошка, че е решила да пътува в Гърция и ѝ обяснила колко много я обича.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 13 гласа.

Свързани новини