Отидете към основна версия

12 134 19

Това са най-жестоките зодии

  • жестоки-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология

Най-добре е да не се шегувате с тях

Снимка: shutterstock

Всеки човек може да бъде доведен до състояние, при което да стане жесток и зъл. Но е по-добре да не се шегувате с представителите на следните знаци на Зодиака. Те се славят като най-жестоките зодии.

Скорпион

Отмъщението на Скорпиона може да бъде изразено по различни начини. Но едно от най-силните е неговото мълчание. Скорпионите знаят как да се обърнат, ако са обидени и наранени. Самообладанието на Скорпиона в такива моменти е изненадващо. Той ще обмисля, ще се тревожи, но няма да се откаже да отвърне на противника си със същото.

Лъв

Ако самочувствието е му наранено, разговорът ще бъде кратък. Лъвовете са сред онези хора, които могат да зачеркнат от живота си някого завинаги. Емоциите ги оставят за по-късно. Като начало Лъвът просто ще вземе решение за себе си, което след това няма да се промени при никакви обстоятелства. Жесток ли е? Да, но Лъвът си има аргументи, които, според него, го оневиняват.

Стрелец

Думите са тяхното оръжие. Стрелецът умее да нарани с дума, така че да не стигне до небивала жестокост! Той притежава остър ум, яснота на мисълта и чувство за хумор, които могат да създадат толкова фатален коктейл, че отмъщението му да се помни дълго време. Не се закачайте с него, горящ от е от желание да си отмъсти, пише happy-woman.bg

Дева

Тя никога няма да си отмъсти, никога няма да бъде хитра и няма да обиди, дори в много напрегната ситуация. Девата е търпелива до безкрайност. Но ако прекрачите границата и я засегнете много, както и обидите нещо, което ѝ е скъпо, представителите на тази зодия ще стигнат до край, те умеят да проявят и истинска жестокост.

Водолей

До последния момент Водолеят ще се опитва да реши всичко по мирен начин. Но, ако се наложи, ще отвърне на жестокостта с жестокост. Справедливостта заема специално място в живота и мирогледа на Водолея и ако тази му концепция бъде унищожена или пренебрегната, отговорът ще бъде размазващ.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.

Свързани новини