31 Октомври, 2021 12:37 12 110 19

Това са най-жестоките зодии

  • жестоки-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология

Най-добре е да не се шегувате с тях

Това са най-жестоките зодии - 1
Снимка: shutterstock

Всеки човек може да бъде доведен до състояние, при което да стане жесток и зъл. Но е по-добре да не се шегувате с представителите на следните знаци на Зодиака. Те се славят като най-жестоките зодии.

Скорпион

Отмъщението на Скорпиона може да бъде изразено по различни начини. Но едно от най-силните е неговото мълчание. Скорпионите знаят как да се обърнат, ако са обидени и наранени. Самообладанието на Скорпиона в такива моменти е изненадващо. Той ще обмисля, ще се тревожи, но няма да се откаже да отвърне на противника си със същото.

Лъв

Ако самочувствието е му наранено, разговорът ще бъде кратък. Лъвовете са сред онези хора, които могат да зачеркнат от живота си някого завинаги. Емоциите ги оставят за по-късно. Като начало Лъвът просто ще вземе решение за себе си, което след това няма да се промени при никакви обстоятелства. Жесток ли е? Да, но Лъвът си има аргументи, които, според него, го оневиняват.

Стрелец

Думите са тяхното оръжие. Стрелецът умее да нарани с дума, така че да не стигне до небивала жестокост! Той притежава остър ум, яснота на мисълта и чувство за хумор, които могат да създадат толкова фатален коктейл, че отмъщението му да се помни дълго време. Не се закачайте с него, горящ от е от желание да си отмъсти, пише happy-woman.bg

Дева

Тя никога няма да си отмъсти, никога няма да бъде хитра и няма да обиди, дори в много напрегната ситуация. Девата е търпелива до безкрайност. Но ако прекрачите границата и я засегнете много, както и обидите нещо, което ѝ е скъпо, представителите на тази зодия ще стигнат до край, те умеят да проявят и истинска жестокост.

Водолей

До последния момент Водолеят ще се опитва да реши всичко по мирен начин. Но, ако се наложи, ще отвърне на жестокостта с жестокост. Справедливостта заема специално място в живота и мирогледа на Водолея и ако тази му концепция бъде унищожена или пренебрегната, отговорът ще бъде размазващ.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ZODIAK

    10 7 Отговор
    Точно в десетката...........ВЯРНО за всички изброени по-горе зодии.....

    Коментиран от #9

  • 2 отегчен

    10 11 Отговор
    Аз съм везничка, и съм пълна душичка.
  • 3 зодия овен

    9 4 Отговор
    Жена ми беше зодия Лъв,точно отговаряше на описанието,но...умря.

    Коментиран от #4

  • 4 Хаджи Генчо

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "зодия овен":

    За жалост ли за радост ли? Напиши! Така може да помислим, че ти е за радост!
  • 5 Водолей

    12 8 Отговор
    Имах мн години едно гадже Дева, едно към едно, както е описано. Трая ме, трая ме, накрая не издържа, хаха. Беше страхотен човек
  • 6 мнрт

    14 2 Отговор
    Забравили сте Овена. Тяхната подлост и отмъстителност са безгранични, а лицемерната Дева няма равна в жестокостта си дори за най- дребното нещо, не е от най- търпеливите, не се опитвайте да я представяте в мека светлина.

    Коментиран от #19

  • 7 Строго индивидуално е

    11 1 Отговор
    Ще се повторя отново, но на жестокост се отвръща с жестокост...!
  • 8 Дева

    5 4 Отговор
    Много ми е трудно да обърна страната, но направя ли го...
    Той не е вече човешко същество за мен. Докато не видя в краката си съсипан човека до последната му молекула, не спирам.

    Коментиран от #12

  • 9 Joro

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "ZODIAK":

    Не мисля. Аз съм мъж скорпион и се старая да помагам на всеки ,който има нужда. Не съм си и помислял да отмъщавам на някого за каквито и да било. Да ви кажа ли как се пишеше това за зодиите в радиата преди 20-30 години (сега не знам как е,но сигурно е подобно)? Влиза пишещият статията и пита всеки един какво ще прави днес ,после и зодията каква му е и скалъпва тези щуротии. Естествено, че всяка една дейност би могла да намери съвпадение в ежедневието на човек от същата зодия . Глупости пълни.
  • 10 Молекула..?!

    2 1 Отговор
    Демек, въздух под налягане....!

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 В девата

    6 4 Отговор

    До коментар #8 от "Дева":

    Живее истински демон !
  • 13 asd

    10 2 Отговор
    Не искате отмъщение? Не правете на другите каквото не искате на вас да ви направят!
  • 14 потърпевш

    4 1 Отговор
    Трачева много ме трие. Не знам коя зодия е.
  • 15 ПРИПОМНЯНЕ

    6 2 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Байчо

    1 0 Отговор
    Като върл Водолей потвърждавам с 2 ръце...
  • 18 Жена Водолей

    1 0 Отговор
    Лъжци, хитреци и измамници не виреят около мен, подливам водата и ги пускам по ледената пързалка.
    Справедливостта и истината преди всичко
  • 19 dddddd

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "мнрт":

    Девата най мръсната смотана зодия при нея всички са ангели пазете се от тях всеки момент могат да ви забият нож в гърба