Отидете към основна версия

11 407 36

Тези полицайки удивиха мрежата с красотата си

  • полиция-
  • жени-
  • красиви-
  • красиви полицайки-
  • жени полицаи

Те са доказателство, че професионализмът и красотата могат да вървят ръка за ръка

Жените полицаи могат да бъдат не само добри в работата си, но и да пленяват с външността си. Вижте седем нагледни примера за служителки на реда, които трябва да доказват своя професионализъм и същевременно остават красиви жени.

Полицайката Никола Търнър, на 35 години, от Есекс, Великобритания, страда заради любовта си към грима. Тя никога не излиза на смяна без грим, а впечатляващият ѝ външен вид предизвиква подозрения сред околните.

"Веднъж минавах покрай една кръчма и пияни футболни фенове започнаха да ме сочат с пръст. Казаха, че приличам на стриптизьорка в тематичен костюм", оплаква се Никола пред в. Sun, цитиран от Блиц.бг.

На Мишел Ариас от Тексас, САЩ, не ѝ е по-лесно. Младата майка с гордост отглежда сина си футболист, а когато не работи в полицията, е във фитнеса.

Въпреки това тя постоянно е приемана за повърхностна моделка от Instagram, тъй като се осмелява да публикува снимки на тренираното си тяло.

Емили Перейра от Санта Катарина, Бразилия, също има страхотен външен вид. Докато е на работа тя респектира и се справя с престъпниците. Но освен това момичето често посещава партита и пътува като споделя фотографии в Instagram.

Сиена от Съединените щати дори в мрежата се опитва да не разкрива фамилията си или града, в който живее, защото онлайн ухажорите просто не могат да бъдат отблъснати.

Поклонниците не се притесняват дори от снимките и видеоклиповете на тежките тренировки, които младата майка публикува в социалните мрежи.

Аня Саутински от Израел се опитва да игнорира възхитените погледи на момчетата, които я приемат за достъпна блондинка.

Обича да пътува, затова не се срамува да публикува снимки от крайбрежия, планински склонове или живописни равнини. Красавицата не се срамува от работата си и затова има много снимки, на които е в униформа.

27-годишната Корал Малол, също полицайка от Израел, се опитва да извлече максимална полза от положението си и често работи като моделка. Тя споделя горещи снимки в Instagram и благодарение на добрия си външен вид вече е спечелила сърцата на повече от 100 000 последователи.

Хейли Дрю от Тексас, САЩ, не позволява на предразсъдъците да повлияят на живота и кариерата ѝ. През януари тази година тя дори получава почетен знак за това, че е помогнала на семейството на колега, загинал при изпълнение на служебните си задължения.

Тя съчетава невероятна красота и издръжливост, поради което колегите ѝ не се смущават от откровените ѝ снимки в бански костюм.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 20 гласа.

Свързани новини