Отидете към основна версия

22 987 47

Динко от Ямбол направи голям имотен удар

  • динко вълев-
  • ямбол-
  • имот-
  • сделка-
  • динко от ямбол

"Ловецът на бежанци" ще строи завод за рециклиране на гуми

Ямболският бизнесмен Динко Вълев може да е хулен, недолюбван, доста често подиграван заради недодяланото си поведение, но както се оказва не се страхува да прави смели бизнес ходове, които може да му костват доста скъпо. Рискът обаче в повечето случаи му носи дивиденти.

Ловецът на бежанци е успял да придобие чрез частен съдебен изпълнител терен от 44 дка на 1 км от АМ "Тракия" край Ямбол само за 760 хил. лева. Шокиращото е, че първоначалната цена на земята била 12 млн. лева, но впоследствие паднала, пише "Флагман".

Интерес имало само на последния търг, на който 10 физически и юридически лица закупили документация за участие. Офертата на Динко била най-добрата и така той ще стане новият собственик на парцела до няколко дни.

„Да, вярно е, спечелих търга честно и почтено. Смятам да преместя част от моите бази там, тъй като мястото е близо до магистралата и се явява удачно за моя бизнес. Друга част възнамерявам да дам под наем. А върху останалите декари ще построя Логистичен център – завод за рециклиране на гуми и кабели.

Старите гуми са едно от основните неща, които замърсяват природата и трябва някой да помисли и за това. Надявам се нещата да се случат, както съм ги планирал“, каза Динко Вълев.

Припомняме, че Динко има проспериращ бизнес с отдаване под наем на автокранове и самосвали. Той е единственият в Югоизточна България, който притежава техника за издърпване на катастрофирали камиони и автобуси.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 55 гласа.

Свързани новини