Отидете към основна версия

6 292 21

Бриджит Макрон: Знам, че французите искат по-млада първа дама

  • бриджит макрон-
  • първа дама-
  • франция-
  • еманюел макрон

Първата дама се чувства наранена

Снимка: Shutterstock

Първата дама на Франция е потресена от омразата, която се излива върху нея заради голямата разлика във възрастта между нея и мъжа ѝ.

В интервю за в.“Монд“ 68-годишната Бриджит Макрон, която е с 24 години по-възрастна от президента Еманюел Макрон, обяснява, че разбира, че бракът ѝ е „нетипичен“, но не може да си обясни агресията на своите сънародници.

Първата дама се чувства наранена и от факта, че напоследък я сравняват с Мария Антоанета и се твърди, че тъне в лукс и живее извън реалността.

Двойката се среща в частно училище в Амиен – той е ученик, тийнейджър, тя – учителка. По-късно тя напуска съпруга си, от когото има три деца и се омъжва за Еманюел Макрон. По онова време тя изобщо не предполага, че той ще се занимава с политика, смята, че ще стане писател или пианист, разказва Бриджит пред „Монд“. С израстването му в политиката обаче те попадат във фокуса на медийното и обществено внимание и започват коментарите относно 24-годишната разлика във възрасттта им, пише Епицентър.

"Французите несъмнено биха предпочели по-млада първа дама" , убедена е Бриджит към днешна дата и за пореден път изказва разочарование от агресията, с която се отнасят сънародниците ѝ към разликата във възрастта с мъжа ѝ.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.

Свързани новини