Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 13:45 6 221 21

Бриджит Макрон: Знам, че французите искат по-млада първа дама

  • бриджит макрон-
  • първа дама-
  • франция-
  • еманюел макрон

Първата дама се чувства наранена

Бриджит Макрон: Знам, че французите искат по-млада първа дама - 1
Снимка: Shutterstock

Първата дама на Франция е потресена от омразата, която се излива върху нея заради голямата разлика във възрастта между нея и мъжа ѝ.

В интервю за в.“Монд“ 68-годишната Бриджит Макрон, която е с 24 години по-възрастна от президента Еманюел Макрон, обяснява, че разбира, че бракът ѝ е „нетипичен“, но не може да си обясни агресията на своите сънародници.

Първата дама се чувства наранена и от факта, че напоследък я сравняват с Мария Антоанета и се твърди, че тъне в лукс и живее извън реалността.

Двойката се среща в частно училище в Амиен – той е ученик, тийнейджър, тя – учителка. По-късно тя напуска съпруга си, от когото има три деца и се омъжва за Еманюел Макрон. По онова време тя изобщо не предполага, че той ще се занимава с политика, смята, че ще стане писател или пианист, разказва Бриджит пред „Монд“. С израстването му в политиката обаче те попадат във фокуса на медийното и обществено внимание и започват коментарите относно 24-годишната разлика във възрасттта им, пише Епицентър.

"Французите несъмнено биха предпочели по-млада първа дама" , убедена е Бриджит към днешна дата и за пореден път изказва разочарование от агресията, с която се отнасят сънародниците ѝ към разликата във възрастта с мъжа ѝ.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    30 6 Отговор
    Не! Искат си безполова, цветна ханъма с бурка.

    Коментиран от #5

  • 2 томпсъна

    62 1 Отговор
    Мадам, ти не си проблема, а онова нещо до теб, дето се прави на мъж, заради това те нападат, я се виж, на тези години доста добре изглеждаш...
  • 3 вижда се

    63 8 Отговор
    И българите искаха нормален министър-председател,но 12 год. получаваха само тикви !!!

    Коментиран от #8

  • 4 Макрон

    22 9 Отговор
    И аз също искам по млада.

    Коментиран от #7

  • 5 hahaha

    5 13 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Май са те онодили някаде из Франция ?
  • 6 Бай Тошо

    22 3 Отговор
    Откачалки без работа, тръгнали да се занимават с годините на жената
  • 7 дааа

    26 3 Отговор

    До коментар #4 от "Макрон":

    Все му е тая на Макрон.Той имаше афера с единия си бодигард.Същия беше разследван за множество престъпления,но проблеми както се сещате нямаше.Не е майтап това въвФранция се дава по тв.Гад мръсна е Макрон .
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Фина

    30 4 Отговор
    и много добре възпитана жена , не си струва да обръща внимание на такива елементарни хора ! Годините не са порок ! Ако беше с 24 години по - млада от него , пак щяха да мрънкат ! Да е жива и здрава!

    Коментиран от #15

  • 10 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    5 9 Отговор
    Е, нищо де, ти си на 68, няма да си вечна...
  • 11 555

    16 3 Отговор
    6 годишният Макрон очаква с нетърпение първият учебен ден с нов буквар под ръка, а кака Бирджит празнува 30тия си рожден ден в Крушевел с няколко бутилки Моет :Д:Д:Д:Д
  • 12 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    12 2 Отговор
    Ами като знаеш напусни кораба достойно.Намери си истински мъж и приятел в живота губиш си времето изгуби и неговото или / iel/ време .
  • 13 4-ти км.

    17 1 Отговор
    Не е толкова проблема в нея и нейните девиации, а в този, който наричат президента и има власт! Очаквате ли нещо добро от човек с такива отклонения ? Само предии няколко месеца си показа истинското лице с извратените ковид "мерки"!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    14 4 Отговор

    До коментар #9 от "Фина":

    Много добре възпитана жена сте написали???Да живеете с някой който е почти на годините на вашето дете ,човек на когото можете да сте майка не жена ???Го наричате добро възпитание??Ако вашият син ви доведе снаха жена на вашите години вече негодна и деца да ражда дали ще пишете така?Разликата е че в това френско семейство често се питам коя е ЖЕНАТА в леглото и изобщо ?
  • 16 не виждам

    12 1 Отговор
    проблем във възрастта на първата дама, но откровено казано съм скептичен, дали въобще това е проблем които забелязва Макрон, по скоро е параван за истинската му същност на влечение към собствения му пол, така че и 24 години да беше по млада от него, пак нямаше особено да го впечетли.
  • 17 Ами хубаво е жената да помисли

    10 1 Отговор
    И за старините си... тук не мога, да кажа нищо повече, защото все пак е президентша, не е някоя незначителна и,, долнопробна,, жена, странен е разбира се и Макрон.... такива. мъже са несигурни в живота....и затова отиват при баби и лелки, она има деца и всичко, той какво има, Нищо,,.... президент, който го приемат в повечето случаи с насмешка...!
  • 18 сашо

    4 3 Отговор
    ТАЯ ЗАЩО СЕГА СЕ ВАЙКА А НЕ ПРЕДИ 4Г.САМО ВЪЗПИТАНИЕ НЕ СТИГА.ВЪЗРАСТА Е ВИНАГИ ПРОБЛЕМ ЗА ЖЕНИТЕ.
  • 19 Хихата

    1 0 Отговор
    До всички фето се възмущават от възрастта на Макроница: дали щяхте да се възмущавате, ако некой дедо си беше взел жена на възрастта на внучка си? Такива случаи не са малко и обикновено реакцията е - евала, какъв мъжкар и т.н. Ай стига с тоя мачизъм, всеки пълнолетен човек има право да си избира партньор по свой вкус!
  • 20 Гео

    2 0 Отговор
    Готина си е Бриджит - и като интелект, и като подобаващо поведение, и като стилна дама. Герджика първи дама има ли?
  • 21 ПП ГРУБ

    3 0 Отговор
    Не искат по млада първа дама , а искат мъж за президент.