Отидете към основна версия

4 916 8

Абсурдни имена, които знаменитостите дадоха на децата си

  • абсурдни имена-
  • знаменитости-
  • деца

Най-противоречивото бебешко име, което втрещи света беше това на сина на милиардера Илон Мъск

През годините много холивудски знаменитости са ни изненадвали с имената на децата си, като Гуинет Полтроу и Крис Мартин, които кръстиха дъщеря си Епъл, което на английски е ябълка или Гуен Стефани, която кръсти детето си Зума.

Наскоро актрисата Скарлет Йохансон и съпругът ѝ Колин Джост кръстиха първото си дете „Космо“, пише trafficnews.bg. То идва от гръцката дума kósmos, която има различни значения като например „управление, световен ред и вселена“.

Най-противоречивото бебешко име, което втрещи света беше това на сина на милиардера Илон Мъск и певицата и художничка Граймс – X Æ A-Xii. „Името звучи интересно, но не е подходящо за земята”, коментират фенове. Мъск сподели, че името се произнася доста лесно и звучи „Екс-аш”.

Дъщерята на риалити звездата Кайли Дженър и рапъра Травис Скот се казва Сторми, което също се счита за доста странно име, предвид факта, че се превежда като „бурно време“.

По-голямата сестра на Кайли – Ким Кардашян също успя да кръсти и четирите си деца от Кание Уест с доста странни имена, а именно Норт (Север), Сейнт (Светец), Чикаго и Псалм.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 11 гласа.

Свързани новини