Отидете към основна версия

9 666 1

Вашият хороскоп за днес, 14.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Известно напрежение в деня на Рибите

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще ви се иска да се откъснете от задълженията си и да помечтаете спокойно. За жалост, трудно ще Ви се отдаде, просто бъдете по-внимателни.

Телец

Малко ще сте разсеяни, но затова пък влюбчиви. Гледайте да не обърквайте имената на хора, които искате да впечатлите, ефектът може да е обратен.

Близнаци

Тъкмо ден за срещи и обмяна на информация. А може да посетите и някои курс, който Ви обогатява или просто Ви кара да се забавлявате.

Рак

Чакат Ви доста изненадващи събития, което би нарушило душевното Ви равновесие. Гледайте по-философски на нещата, не си ги слагайте на сърце.

Лъв

Имате достатъчно добри идеи, но Ви липсва хъс да ги реализирате. В крайна сметка няма нищо лошо, важното е да правите онова, което харесвате.

Дева

Опитвате се да направите прекалено много неща наведнъж, но системата "и вълкът сит, и агнето цяло" изисква много фина калибровка.

Везни

Ще гледате доста отвисоко на нещата днес и няма да Ви притесняват разни дреболии. Няма лошо, това е начин да съхраните душевното си здраве.

Скорпион

Опитвате се да направите нещо по нов начин, но премислили сте предварително последствията? Вие сте известни с нетрадиционния си подход.

Стрелец

Не давайте воля на емоциите си вкъщи, това може да доведе до скандали. При това никой няма да си спомни по повода, а участието Ви в свадата.

Козирог

Малко несериозно се отнасяте към важните неща днес, а това може да е много вредно. Вземете се в ръце и действайте както подобава.

Водолей

Много добре знаете каква е истината за нещата, но не пренебрегвайте чувствата на хората около Вас, а е добре да им обръщате повече внимание.

Риби

Ще усещате известно напрежение, което ще Ви кара да действате припряно и недомислено. Опитайте се да се овладеете, за да не съжалявате после.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 19.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще Ви е по-важно количеството в общуването, отколкото качеството. Какво пък в един момент количествени ...
    вчера в 07:00 ч.
    2 743
    0
  • Дневен хороскоп за 18.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Задайте си въпроса какви нови умения мога да придобия днес. Подходете към този ден с любопитство и няма да ...
    18.05.2024
    2 664
    0
  • Дневен хороскоп за 17.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ден да обмислите отношенията си с материалния свят. Днес ще Ви е лесно да откривате начините и пътищата за ...
    17.05.2024
    3 666
    0
  • Дневен хороскоп за 16.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще се справяте много творчески с проблемите, но в никакъв случай няма да искате да бързате. Наистина е ...
    16.05.2024
    3 509
    0
  • Дневен хороскоп за 15.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Сутринта ще е доста активна и дейна, но с напредване на деня все повече ще усещате лежерния дух на петъчния ...
    15.05.2024
    3 532
    1