Отидете към основна версия

11 624 4

Вашият хороскоп за днес, 22.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за искрено общуване за Лъвовете

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Настроението Ви ще е празнично и трудно ще се съсредоточавате. Ще Ви липсват концентрация и внимание към детайла. Освободете въображението си.

Телец

Не се изкушавайте да използвате приятелите си за користни цели. Днес може да получите приход, който ще Ви дойде добре покрай празниците.

Близнаци

Днес говоренето за Вас ще е работа и ще го правите с такава страст,че всеки би Ви завидял.Ами перфекционисти сте,това е видно отдалеч.

Рак

Собствените Ви чувства днес са загадка за самите Вас. Повечето от действията Ви ще са също странни, сякаш ще Ви води един странен гид.

Лъв

Ден за искрено общуване, а и ще научите доста. Днес започват доста обнадеждаващи финансови тенденции,но реални пари все още няма да видите.

Дева

Плащате старите сметки и веднага се появяват нови,сякаш няма край. Добре, че сте широко скроени и не се потискате за подобни неща.И правилно.

Везни

Опитайте да не проявявате инициативи, оставете на друг да води нещата. Ще трябва да направите сериозен избор затова бъдете много внимателни.

Скорпион

Не се претоварвайте психически или емоционално. Допълнителното напрежение може да доведе до конфликти. Опитайте да се успокоите, празници идат.

Стрелец

Не трябва ненужно да зацикляте върху слабостите и несъвършенствата си, не правете от мухата слон. Има доста интересни неща да Ви разсеят.

Козирог

Празниците почти дойдоха и е време да подредите подаръците. Ще намерите ценен помощник,с когото дори ще забравите за какво сте се събрали.

Водолей

Доста напрегнат ден. Ще имате достатъчно хъс да свършите дори и немислимото. Гледайте да не изпадате в дългове, а да ги разчистите.

Риби

Ще се радвате на възможността да поприказвате на воля с приятни хора. Е, може да не се чувствате съвсем добре физически, но друго е важно.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 18.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Задайте си въпроса какви нови умения мога да придобия днес. Подходете към този ден с любопитство и няма да ...
    вчера в 07:00 ч.
    2 595
    0
  • Дневен хороскоп за 17.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ден да обмислите отношенията си с материалния свят. Днес ще Ви е лесно да откривате начините и пътищата за ...
    17.05.2024
    3 575
    0
  • Дневен хороскоп за 16.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще се справяте много творчески с проблемите, но в никакъв случай няма да искате да бързате. Наистина е ...
    16.05.2024
    3 488
    0
  • Дневен хороскоп за 15.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Сутринта ще е доста активна и дейна, но с напредване на деня все повече ще усещате лежерния дух на петъчния ...
    15.05.2024
    3 502
    1
  • Дневен хороскоп за 14.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Трудно ще се подчинявате на правилата днес и всякакви опити някой да Ви дисциплинира по-скоро ще предизвика ...
    14.05.2024
    3 915
    0