Отидете към основна версия

10 673 49

6 навика, които да следвате след секс

  • навик-
  • след секс-
  • секс

Вижте как да поддържате връзката си пълноценна

Снимкa: Shutterstock

Ако любовната игра е от съществено значение за доброто сексуално разбиране на двойката, „навиците след” са също толкова важни. Разберете какво да правите след любовния акт, за да поддържате връзката си пълноценна. Разбира се, любовната игра е от съществено значение за плавния преход към „горещ“ секс, но ние говорим по-малко за случващото се след това. Би било неудобно да искате да се облечете веднага след акта и да се държите така, сякаш нищо не се е случило. Постсексуалното преживяване може да бъде романтично или дори по-романтично от самата любовна игра, пише nova.bg. Ето шест навика, които да следвате след секс:

1. Споделяне

Без да навлизате в подробности, можете просто да уведомите партньора си, че го харесвате. Говоренето за това, което току-що направихте, може да бъде добър начин да възобновите страстта и вълнението и, кой знае, да започнете отначало! И това ще ви помогне да се опознаете по-добре сексуално.

2. Вземете душ заедно

Не става дума да се втурнете сами до тоалетната или да вземете душ, за да „отмиете“ всичко, което току-що сте направили под завивките. Съвместните водни процедури са не по-малко привлекателни! Изплакнете се заедно, щом сте влюбени, и се възползвайте от възможността да се насапунисате взаимно. Това може да се окаже приятна игра и възбуждащ начин да удължавате удоволствието и физическата връзка.

3. Гушнете се

За да поддържате физическа връзка и да се чувствате близки, спете удобно сгушени един в друг!

4. Продължавайте да се гледате в очите

Във филмите сме свикнали да виждаме актьори, които се отдалечават бързо един от друг след секс, всеки от които заема своята страна на леглото, ляга по гръб и се взира в тавана. Зарежете киното, стойте близо, продължавайте да се галите и да се гледате в очите, това ще ви сближи.

5. Шеги

Следващият момент насърчава детството: релаксацията и еманципацията никога не са толкова добри, колкото след любовта. Възползвайте се от това въодушевление, за да се смеете, пошегувате или щуросвате до полуда, ако случайно половинката ви още не е заспала...

6. Закуска в леглото

Никога не мислите за това, но яденето заедно в леглото може да бъде чудесен начин да сте близки след секс. Например няколко малки парченца шоколад или плод, които да споделите с половинката си – това е най-добрият финал на изживяването след секса! И ще засити емоционалната ви връзка.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 24 гласа.

Свързани новини