Отидете към основна версия

9 838 35

Илюстрираха предсказание на Нострадамус за войната в Украйна (СНИМКА)

  • пророчество-
  • нострадамус-
  • предсказание-
  • война-
  • украйна-
  • русия-
  • зеленски

На картината се вижда как Зеленски язди кон и посича руски войници по пътя си

Пророчествата на известния френски фармацевт и алхимик Нострадамус, който предсказа идването на власт на Адолф Хитлер и Втората световна война, разбуниха духовете в мрежата през последните дни. Интернет потребители смятат, че той е дал "криптирана" информация за 2022 г. и събитията в Украйна, предават световните агенции.

Алексей Арестович, съветник на ръководителя на кабинета на президента на Украйна, "дешифрира" тайната на едно от посланията на Нострадамус.

В профилите си в социалните мрежи политикът публикува изображение, нарисувано с моливи. На илюстрацията се вижда украинският президент Владимир Зеленски на кон, уплашени войници със символите "Z" и "V" на униформите си, както и ръцете, краката и главите на нашествениците, лежащи на земята.

На рисунката армията, която марширува с руското знаме и Георгиевски ленти, бяга от противниците си под синьо-жълтото знаме. Смелите воини, включително жени, с тризъбци на шлемовете, прогонват врага от своята територия.



„Тайната на 1001-то четиристишие на Нострадамус е разкрита“, пише Арестович под „произведението на изкуството“.

Истинското 1001-во четиристишие на пророка звучи така: "Когато раздвоеният се поддържа от два кола, с шест полутела и отворени уста, могъщият Господ, наследникът на жабите, ще може да пороби всичко на този свят."

Различни коментари тълкуват какво точно иска да каже с илюстрацията си съветникът на Президента. Някои видяха събитията в Чернобаевка на рисунката, останалите решиха, че Арестович прогнозира ранна победа за Украйна.

Трябва да се има предвид, че една от прогнозите на Нострадамус за 2022 г., публикувана в книгата "Пророчества", според интернет потребителите, вече се е сбъднала. Тя звучи така: "В целия велик град ще има войници, разположени по полята и в градовете“.

Очевидно става дума за войната на Руската федерация срещу Украйна.

В момента в мрежата се шегуват, че трябва да се сбъдне поредното пророчество за смъртта на лидера, намеквайки за президента на страната - агресор. "Внезапната смърт на първия човек ще доведе до промяна, а друг ще оглави кралството", се казва в пророчеството.

Алексей Арестович е популярен и наричан неслучайно "антистрес" и "валериан" заради специалния маниер на общуване с публиката. Самият той разкри тайната на толкова тихото си говорене. Политическият експерт припомни диктора на Всесъюзното радио Юрий Левитан.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 55 гласа.

Свързани новини