Отидете към основна версия

4 975 4

Чарлийз Терон се страхувала от Том Харди

  • чарлийз терон-
  • том харди-
  • лудият макс-
  • снимки-
  • филм-
  • актьори-
  • вражда

Двамата екранни партньори меко казано е се спогаждали на снимачната площадка, а това довело куп други проблеми

Снимка: БГНЕС/ EPA

Неотдавна прекрасната Чарлийз Терон реши да отправи поглед към недалечното минало, припомняйки си плашещите мигове, които е преживяла по време на снимките на филма "Лудия Макс: Пътят на яростта". Пред американска медия тя разказа за токсичните отношения, които е развила с колегата си Том Харди, с когото изпълняват главните роли в последната лента от култовата поредица. Франчайзът "Лудият Макс" започна в края на 70-те години на миналия век и превърнала навремето Мел Гибсън в звезда от световна величина, отбелязва life.dir.bg.

"Двамата бяхме като женена от дълги години двойка, затворена на тясно в предната част на колата си. Или се карахме жестоко, или се игнорирахме... И ако трябва да бъда честна, не знам кое бе по-лошият вариант", сподели актрисата, сочена за една от най-привлекателните жени на този свят.

Вместо да се подобри, през следващите дни обаче ситуацията излязла извън контрол - сякаш двамата действително се превърнали в образите, в които трябвало да се превъплътят. Стигнало се дотам, че Чарлийз не се чувствала в безопасност покрай Том, затова помолила да изпратят жена продуцент на място, която да е неотлъчно с тях на локациите за снимки, следяща отблизо всичко случващо се. Искането ѝ било подкрепено и изпълнено от режисьора Джордж Милър, който се надявал по този начин да даде някаква утеха на актрисата.

В свое интервю след премиерата на лентата дори Харди признава, че на моменти натискът, които налагал на колежката си, бил непоносимо голям, но късно си дал сметка за това. Причината за действията му била, че той самият се чувствал подложен на стрес. В разговора той не крие, че онова, от което се е нуждаела тя, било по-добър и опитен партньор от него.

"Най-голямата сила, която движеше цялата продукция, бе страхът. Бях невероятно уплашена, защото никога не съм правила нещо подобно", категорична е Терон.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.

Свързани новини