Отидете към основна версия

13 429 14

Кобрата замени Андреа с нейна колежка (ВИДЕО+СНИМКА)

  • андреа-
  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • фолк певица-
  • поп фолк

Певицата Соня Немска пя на рождения ден на боксьора

Снимка: БГНЕС

Боксьорът Кубрат Пулев се озова в прегръдките на известна фолк певица, но не става въпрос за бившата му приятелка Андреа. Чалга звездата също е блондинка, познато име е във фолк средите, но е далеч по-скромна от Андреа. В случая обаче не говорим за романтични отношения, а за приятелски такива между спортиста и певицата.

Двамата са били заедно на рождения му ден в Лас Вегас. В момента боксьорът е в Америка, тъй като през уикенда с брат си Тервел имат важен мач, припомня Шоу Блиц.

Родният боксьор навърши 41 години далеч от родината в компанията на своя брат Тервел. Те избраха българско заведение в Лас Вегас, където същата вечер участие имаше Соня Немска, която е колежка на бившата му Андреа.

В момента Соня е на турне в Щатите, което преминава повече от успешно. И имаше честта да пее на рождения ден на Пулев и дори се снимаха за спомен.

"Празнуваме тази вечер рождения ден на българския шампион Кубрат Пулев - тежка категория по бокс. Страхотна вечер с братя Кубрат и Тервел Пулеви в българския ресторант в Лас Вегас", написа Соня под снимката с известните братя.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 15 гласа.

Свързани новини