Отидете към основна версия

22 987 7

Още една участничка от "Ергенът" се сгоди?

  • ева георгиева-
  • ергенът-
  • сгодена-
  • годеж-
  • риалити-
  • певица

Сгодена ли е певицата Ева за своя приятел Алекс?

Ева от "Ергенът" е втората сгодена участничка от романтичното риалити "Ергенът". Първата, която се сдоби с годежен пръстен след излизането си, бе скандалната Габриела. Според „България Днес“ младата изпълнителка е казала „Да“ на приятеля си Алекс Кипров, който я изненада с пръстен навръх рождения и ден край езерото Комо в едноименния италиански град.

Двойката бе на почивка в Милано, откъдето не пропусна да пусне няколко романтични кадъра.

Спряганият за бъдещ съпруг на Ева също като нея е музикант. Син е на популярния композитор Александър Кипров. Младежът и Ева са заедно от няколко години. По думите на певицата когато влиза в „Ергенът“ двамата са били разделени.

„След „Ергенът“ се върнах при Алекс“, разкри преди месец и Ева. Упорити слухове твърдят, че певицата влиза в шоуто, за да се сдобие с още популярност.

„Отседнали сме в Милано, но прекарахме рождения ми ден край езерото Комо. Градчето е като от приказките, навсякъде има лебеди и е много красиво. Има и паметник на Пенчо Славейков, който е живял тук“, споделя Ева.

Става ясно обаче, че новината за годеж не е съвсем вярна. Бащата на Ева, музикантът Теди Георгиев, с когото Ева е много близка, пусна стори в Инстаграм профила си, чрез което се пошегува, че "нищо, че живеем заедно, добре че са вестниците да разбера, че Ева е сгодена". Съмнително е, че популярната му дъщеря няма да сподели първо на родителите си, че е сгодена, но пък изданията биха разбрали първи. Самата тя публикува снимка на началната страница на вестника, придружена от смеещи се емотиконки.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 23 гласа.

Свързани новини