Отидете към основна версия

7 309 32

Ива Екимова и Къци Вапцаров с идеи за справяне с "идиотите по пътищата"

  • ива екимова-
  • къци вапцаров-
  • кат-
  • катастрофи-
  • идеи

Блондинката заяви, че "Контролът на пътя идва постфактум, а трябва да е всеки ден!"

Ива Екимова не сдържа гнева си за онова, което правят или по-точно - което не правят навреме от КАТ.

Блондинката заяви в ефира на bTV с неприкрито възмущение, че "Контролът на пътя идва постфактум, а трябва да е всеки ден!". И припомни за ужасяващата катастрофа преди години на автомагистрала "Хемус", когато след инцидент с мотор загина съпругът ѝ Димитър Екимов - Дими, пише show.blitz.bg.

"От него знам, докато сме пътували из страната със "Сленг", че човекът до шофьора също е участник в движението", каза Ива. И призна, че наскоро я глобили с 50 евро в Берлин заради "съвсем малко превишена скорост".

"Но в Германия глобите се събират веднага, а не както тук, с отлагане", подчерта Екимова.

Къци Вапцаров също предлага своя идея за справяне с войната по пътищата:

„Ще изложа моята идея за справяне с идиотите по пътя – екип от психолози към МВР да въведе регистър с агресивни рецидивисти зад волана.” Това написа във Фейсбука си Къци Вапцаров, отбелязва „България днес”.

„Поведението им да бъде следено от полицаи, за да се даде оценка на моментното им състояние. И така, докато се прецени, че не представляват опасност за обществото. Давам идеята безплатно на млади психолози. Работата с идиотите трябва да е на психологическо ниво”, смята ексводещият Къци Вапцаров.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 21 гласа.

Свързани новини