Отидете към основна версия

3 766 8

Попиляха Кайли Дженър заради абсурдно кратък полет (СНИМКА)

  • кайли дженър-
  • скандал-
  • полет-
  • самолет-
  • екология-
  • глобално затопляне

Гневни последователи на милиардерката я разкритикуваха за наглостта ѝ да извърши 3-минутен самолетен полет на фона на климатичната криза

Снимка: БГНЕС/ EPA

Покрай американската риалити звезда и най-малка сестра от клана Кардашиян-Дженър - Кайли Дженър, се заформи нов скандал, този път екологичен.

На 12 юли тя и приятелят ѝ рапърът Травис Скот публикуваха снимка, на която позират между два самолета – нейния и неговия. Реалити звездата, която стана милиардерка благодарение на марката си продукти за красота и грижа за кожата, е написала коментар към снимката: „С кой да пътуваме? С моя или с твоя?”.

.boxes3{height:175px;width:153px;} #n img{max-height:nonemax-width:nonebackground:none!important} #inst i{max-height:nonemax-width:nonebackground:none!important}



В крайна сметка двамата пътували с нейния частен самолет на разстояние, което изминали за 17 минути без да излизат от границите на щата Калифорния. Разстоянието преспокойно може да се пропътува и с кола като няма да ѝ отнеме повече от 45 минути, отбелязват нейни фенове, които никак не одобриха постъпката ѝ. По този начин Дженър предизвика вниманието на екоактивисти, които веднага се разбунтуваха спрямо ненужния полет.

"Момиче, защо аз рециклирам изобщо?", "Глобално затопляне кой?", "С моите излишни емисии или с твоите?", пишат недоволни интернет потребители, подигравайки се на Дженър.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.

Свързани новини