Отидете към основна версия

8 945 2

Вашият хороскоп за днес, 09.08.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Мистичен ден за Везните

Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден само за пътешествия, пикници и всякакви други подобни, които ще ви накарат да усетите не само близостта с природата, но и с хората около вас. Определено ден - подарък от съдбата за вас.

Телец

Днес трябва да си дадете сметка, че приемането или отхвърлянето на нещо в живота е свързано с някои морални норми, които е важно да спазвате поне пред самите себе си.

Близнаци

Определено не е ден за решаване на любовни проблеми, със сигурност ще решите неща, за които после ще съжалявате. Затова пък ще имате шанс да реализирате една своя отдавнашна мечта.

Рак

Животът ще ви предостави доста възможности и ще трябва да решите какво точно искате. Определено няма да ви е леко, но изборът е ваш и никой не може да реши вместо вас.

Лъв

Отърсете се от онези мисли, които ви карат да се потискате и да сте нещастни. Огледайте се - лято е, животът тече, трябва ли да се тормозите с неприятни мисли?

Дева

Сънищата и пророчествата днес ще са измамни и лъжливи. Доверявайте се най-вече на разума си и на това, което виждате. Ден най-вече за разходки със семейството или пък за поход по магазините.

Везни

Подходящ ден да поговорите с човека до вас, да потърсите заедно нещата, които застават между вас и да се опитате да ги преодолеете. Мистичен ден, но пък пълен с впечатления.

Скорпион

Опитайте да се отървете от натрапчивите състояния и мисли. Преосмислете контактите си. Ден за разчистване и реорганизация на съществуващия ред. Определено няма да ви е лесно, но пък си струва труда.

Стрелец

Не си създавайте сами проблеми, които нямат нищо общо с действителността. Издигате бариери между себе си и света, които просто затрудняват общуването ви и за нищо друго не биха ви послужили.

Козирог

Сутринта ще сте леко разсеяни и дори може да витаете в облаците, нещо нетипично за вашата сериозна и отговорна личност. Но с напредването на деня ще влезете в собствената си роля, което ще ви даде сигурност и комфорт. Направете нещо, с което да се поглезите.

Водолей

Днес от огромно значение е да получите удовлетвореност от нещата, които правите. А нали знаете, че удовлетворението зависи от собствената ни вътрешна мотивация и оценка. Затова работете и по въпроса с мотивацията, и по този с оценката.

Риби

Ще усещате леко напрежение и то заради неща, които не зависят от вас. Опитайте да овладеете емоцията, така или иначе не може да промените обстоятелствата, не ви остава друго освен да ги приемете.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 04.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Денят преди Великден винаги е особен. Дали човек вярва или не, не е толкова важно, но цялото настроение нао ...
    днес в 07:00 ч.
    2 468
    0
  • Дневен хороскоп за 03.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Този ден ще събуди авантюриста у вас. И въпреки сериозното си отношение, и въпреки нуждата от резултати, ще ...
    вчера в 07:00 ч.
    2 994
    0
  • Кошмарни дни наближават за 2 зодии

    Ударите от Съдбата идват доста често напълно изненадващо и няма как да сме напълно подготвени за тях. Но въпреки това (или именно заради това) често с ...
    02.05.2024
    2 609
    1
  • Кои ще са най-щастливите дни за всяка зодия през май?

    Хороскопът за май носи важни промени и възможности за всеки зодиакален знак. От ретроградността на Плутон до преминаването на Юпитер в знак Близнаци н ...
    01.05.2024
    2 305
    2
  • Дневен хороскоп за 02.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните. Може би е време да включите и търпимостта в качествата с ...
    02.05.2024
    3 096
    0