Отидете към основна версия

6 171 19

Панайот Панайотов се обърнал и срещу Тони Димитрова

  • панайот панайотов-
  • тони димитрова-
  • скандал-
  • естрада-
  • кичка бодурова

Бургаската певица зае страната на колежката си Кичка Бодурова, когато избухна скандалът между двамата изпълнители

Панайот Панайотов се оказа доста конфликтна личност, а колегите му недоумяват как досега се е прикривал така добре, пише Шоу Блиц. Покрай естрадния скандал, който се завъртя около личността му, мнозина се чудят дали едва сега проявява себе си или годините му се отразяват зле.

Отзвукът от огромния му скандал с Кичка Бодурова отпреди месец се е отразил и върху отношенията му с друга гласовита певица - Тони Димитрова.

Бургазлийката застана на страната на Кичка в спора ѝ с Панайот Панайотов, касаещ "мижавия интерес" на концерта на Кичка в Бургас. Тя го беше поканила като гост-изпълнител, но след поредица от претенции отхвърля идеята да играе ролята на подгряваща звезда.

Това доста ядоса Панайот, който от своя страна обясни във Фейсбук, че сам се оттегля от концерта, като за причина посочи "мижав интерес" към събитието. По-късно стана ясно, че всички билети са разпродадени и думите му нямат почва. Тогава си призна за лъжата и цъфна цялата истината за скандала, в който са намесени пари.

Тони Димитрова се намеси в скандала и заяви, че колегата ѝ не постъпва мъжки. С тези свои думи си спечели враг за вечни времена. „Като ме види на улицата си обръща главата“, оплака се Тони от поведението на колегата си Панайот Панайотов.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 21 гласа.

Свързани новини