Отидете към основна версия

21 537 25

Александра Богданска и Даниел Петканов отново под един покрив (СНИМКА+ВИДЕО)

  • александра богданска-
  • даниел петканов-
  • под един покрив-
  • дом-
  • след развода

От последните им постове се вижда, че и двамата са били в дома на моделката

Александра Богданска и Даниел Петканов се събраха под един покрив след развода им, стана ясно от техни публикации в социалните мрежи.

От последните им постове се вижда, че и двамата са били в дома на моделката, като мястото се потвърждава от по-стари изяви в социалните мрежи след раздялата им. Но разбира се този детайл не се разкрива от тяхна обща снимка. В клип на Даниел със сина им Габи, малкият е по пижама и танцува заедно с баща си. Тук се поражда и въпросът дали Лудия репортер е останал и вечерта там.

Наскоро двамата си бяха опасно близки, като Даниел награби Алекс на обществено място. Още тогава се зашушука и се породи съмнението, че двамата може и да градят нова връзка., пише "Телеграф".

Както е известно двамата бивши съпрузи обявиха развода си преди повече от половин година, а техният син Габриел се гледа и от двамата по равно, като си го разменят през седмица.

Явно обаче драмата между тях все още не е затихнала и в мрежата се налага все повече съмнението, че могат и да намерят отново път един към друг.

Оказва се, че инфлуенсър номер 1 и бившият ѝ поддържат добри отношения-дали заради сина им или пък търсят начин да се съберат отново, все още не е ясно.

.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 30 гласа.

Свързани новини