Отидете към основна версия

4 358 8

Шер призна за връзката си с 36-годишния рапър: Не пречим на никого

  • шер-
  • връзка-
  • младо гадже-
  • разлика във възрастта-
  • александър едуардс

Двамата бяха засечени да се държат за ръка преди няколко дни

Снимка: БГНЕС

След дни на спекулации и слухове, Шер реши да потвърди връзката си с доста по-младия от нея Александър Едуардс, пише tialoto.bg.

През уикенда 76-годишната изпълнителка и актриса публикува снимка на 36-годишния рапър, над която написа само „Александър“. Феновете веднага забелязаха кадъра и попитаха Шер дали това е новото ѝ гадже. Въпреки че не отговори с думи, тя сякаш потвърди любовта си, изпращайки емотиконка на влюбено човече. Същата емотиконка беше използвана и под коментар на друг фен, който написа „Браво на теб. Наслади се на това, което правиш и на човека, с когото си, като не се интересуваш от другите. Заслужаваш да бъдеш щастлива“.

Макар от дълги години да не беше свързвана с никого, Шер бе категорична, че все още търси любовта. По думите ѝ, голяма част от връзките ѝ се проваляли, защото не искала да ходи на публични места с гаджетата си. Причината, която изтъква е, че папараците я следват навсякъде и е трудно да държиш една връзка далеч от публичното пространство, когато всяка твоя стъпка се документира.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 6 гласа.

Свързани новини