Отидете към основна версия

3 904 22

След ринопластиката Дани Петканов се готви за нова интервенция

  • даниел петканов-
  • лудия репортер-
  • интервенция-
  • нови зъби

Суетата не е присъща само на жените и Лудия репортер доказва това

Суетата не е нещо, присъщо само на жените, и Лудия репортер Дани Петканов доказва това! След като си присади коса, коригира си оперативно брадата и носа за него дойде време за нова интервенция.

За нея той сподели в Instagram профила си. За разлика от предишните три тя ще бъде извършена на родна земя и става въпрос за естетична стоматология.

Какво точно ще си прави Даниел Петканов, не става ясно, но от ентусиазма в гласа му разбираме, че няма търпение на седне на стола, пише каналът Vbox7. Ние само стискаме палци да не получи зъби тип "Благой Георгиев".

Наскоро Лудия репортер поднови онези видеа, с които стана известен в предаването на покойния Милен Цветков. В последното той пита случайно срещнати жени колко време трябва да издържи мъжът в леглото. Въпросите му са все свързани със секса, а предишният беше към мъжете - с колко мъже трябва да е спала една жена.

Що се отнася до интервенциите, Петканов определено е доволен от брадичката и носа, но не така стои въпросът с косата. Година след присаждането резултатът е не просто "незадоволителен", а направо "липсващ"

Поставете оценка:
Оценка 1 от 14 гласа.

Свързани новини