Отидете към основна версия

6 499 29

Англичанка се омъжи за одеяло и разказа за брака си

  • англичанка-
  • омъжи-
  • сватба-
  • одеяло

Вижте историята на необичайната двойка

Снимкa: Shutterstock

Жена от британския град Ексетър, Девъншир, която се омъжи за одеялото си, разказа за сватбата и връзката със "съпруга си". Историята на необичайната двойка е публикувана от LADbible.

Сватбата на Паскал Селик и одеялата се състоя на 14 февруари 2019 г. в присъствието на 120 гости. За церемонията имаше пижамен дрескод. Булката, която тогава беше на 49 години, помоли всички да дойдат по пижами и чехли.

„Тази сватба беше арт проект, един вид послание за Свети Валентин, отправено към всички, които понякога изпитват самота“, обясни Селик. „Опитахме се да им кажем, че всичко е наред и във времена като тези е добре да се грижите за себе си, да прекарвате време в леглото и може би да се ожените за спално бельо. Защо не?"

Жената определи връзката си с одеялото не като страстна любов, а като голямо приятелство. Тя допълни, че е имала и други одеяла, но винаги е била емоционално привързана само към едно от тях. В допълнение към одеялото, Селик има и по-традиционен партньор: мъж на име Джони. Според жената той не е ревнив и е съпричастен към нейното поведение.

Преди това съпругата на одеялото се оплака от пиенето му по време на медения им месец. „Тъй като съпругът ми няма банкова карта, аз винаги плащам сметките ни. Постоянно изпразваше бутилки алкохол от минибара на хотелската стая, а аз трябваше да плащам за всичко това. Единствената напитка, към която Едуардо е безразличен, е джинът“, оплака се тя.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.

Свързани новини