Отидете към основна версия

5 288 4

Години ще са нужни на Джеръми Ренър, за да се възстанови напълно (СНИМКИ)

  • джеръми ренър-
  • инцидент-
  • възстановяване-
  • болница-
  • интензивно отделение-
  • снегорин

Нараняванията на звездата на Марвъл са много по-сериозни, отколкото се смяташе

Снимка: БГНЕС/ EPA

Състоянието на Джереми Ренър е много по-тежко, отколкото се съобщаваше досега след инцидента с моторен снегорин, твърдят приятели на актьора. Ренър е помагал на закъсал член на семейството, чийто автомобил е закъсал в близост до имението му край езерото Тахо, Невада, когато го е прегазил седемтонен снегорин, припомня Daily Mail.

Тогава представители на Ренър заявиха, че той е получил гръдна травма и ортопедични наранявания, както и че след операция е в критично, но стабилно състояние.

Сега обаче негови приятели казват, че нараняванията на Ренър са много по-тежки, отколкото се опасяваха, и че той "почти е останал без кръв" и "почти е умрял", докато е чакал да пристигне спешна помощ. "Много по-лошо е, отколкото се знаеше. Джеръми е много наясно с факта, че едва не е умрял там", казва източник пред RadarOnline.

"Дясната страна на гърдите на Джеръми е смазана, а горната част на торса му е пропаднала. Освен това е имал тежка рана на главата, която е кървяла, както и нараняване на крака".

Съобщава се, че актьорът е наясно със степента на нараняванията си и му предстои дълъг път на възстановяване, като според приятелите му може да отнеме до две години, преди да се върне в старата си форма.

"Джеръми изпитваше силни болки и имаше затруднения с дишането", казва източник пред RadarOnline. "Той знаеше, че е в лошо състояние и че може да не успее да се възстанови от това. Говори се, че увреждането на гърдите на Джереми е било толкова значително, че се е наложило да бъдат реконструирани по време на операция, продължава източникът.

В петък звездата на Marvel сподели болнични кадри, на които се вижда как го карат за компютърна томография или ядрено-магнитен резонанс. Под видеото, на което го водят към голям високотехнологичен апарат за образна диагностика, Ренър написа: "Пожелавам на всички вас една много специална нощ".

Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.

Свързани новини