Отидете към основна версия

7 803 11

София Маринкова зае провокативна поза в изрязано боди (СНИМКИ)

  • софия маринкова-
  • актриса-
  • провокативни-
  • поза-
  • оскъдно бельо

Актрисата, която целеше да провокира вниманието на последователите си, предизвика вълна от критични коментари към себе си

Aктрисата София Маринкова, която зрителите познават от сериалите "Пътят на честта“ и „Ол инклузив“, шокира последователите си в социалните мрежи със скандални снимки. На провокативните кадри се вижда как актрисата позира в подканващи пози в кухнята, като най-вероятно целта ѝ е да провокира закачки и ласкави коментари, пише Шоу Блиц.

Вместо това, оказва се, че почитателите ѝ не одобряват това поведение и кадри, подходящи повече за някоя плеймейтка или фолк певица, отколкото за актриса с нейното нежно излъчване. Критика заля актрисата и тя едва ли ще си помисли друг път да пуска такива фотоси.

Според мнозина това е лош начин да се трупа слава, особено когато си изградил едно добро ниво на уважение в арт гилдията. Пред камерата тя позира с разрошена коса, изрязано боди и тъмни чорапи над коляното. Като една истинска домакиня като видя кухня и веднага ми идва настроението“, пише тя, без да уточнява за какво е „настроението".

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.

Свързани новини