Необходими продукти:
яйца - 4 бр. домати - 1 кг лук - 2 бр. чесън - 3 скилидки захар - 1 ч.л. сол черен пипер магданозНачин на приготвяне:
Доматите измиваме и обелваме, нарязваме ги на ситно или ги настъргваме. Лука и чесъна също почистваме и нарязваме на ситно. В дълбок тиган си задушаваме лука и чесъна, след това добавяме доматите и сухите подправки, варим до извиране на водата. Отнемаме от котлона, добавяме нарязания магданоз и разбъркваме.
Приготвяме си яйцата на очи по стандартния начин. В подходяща чиния добавяме от доматите и върху тях поставяме яйце. Поднасяме с препечен хляб. Яйцата на очи върху канапе от домати са готови, пише flagman.bg.