Отидете към основна версия

5 788 14

Жените с тези имена са истински демони

  • жени-
  • имена-
  • демони

Дамите с тези четири имена са изключително самоуверени и не обичат да слушат критики по свой адрес

Снимка: Shutterstock

Вярвате, или не, но името наистина влияе както върху характера, така и върху съдбата на човека. А днес ще ви разкажем с кои жени е по-добре да си нямате вземане-даване, защото зад ангелското им личице се крие истински дявол!

Дамите с тези четири имена са изключително самоуверени и не обичат да слушат критики по свой адрес, пише jenata.blitz.bg. В началото може да ви изглеждат много добрички, защото са отлични актриси. Опознаете ли ги обаче, ще разберете, че са истински демони.

Антонина

Антонина е момиче с железен характер. Пред хората може да е доста мила, но всъщност е истински дявол! Скара ли се с вас, не очаквайте милост! Тя ще демонстрира прямотата и грубостта си и няма да се посвени да използва най-цветущите ругатни.

За Антонина съществуват само две мнения: собственото и грешното.

Галина

Ако може да се вярва на древногръцката митология, Галина трябва да носи спокойствие и ведрина, но, нека бъдем честни, характерът на тази дама изобщо не е мил. Тя знае как да използва хората като никой друг.

Активната и граблива Галя отприщва лавина от чар върху събеседника си, получава това, което иска, губи интерес и се превръща в безчувствена дяволица. Между другото, по време на разногласия притежателките на това име никога не са готови да признаят, че грешат, а още повече - че са виновни.

Галина може да бъде сурова, груба и необуздана, така че ако искате да видите истинското ѝ лице, спретнете ѝ някаква кавга. Само в такава ситуация пред вас ще се разкрие истинската Галя.

Варвара

Знаете ли какво казват за Варя? На любопитната Варвара ѝ откъснаха носа на пазара! Това име от гръцки произход прави притежателката си да изглежда като чужденка, чието поведение далеч не се разбира от всички.

Варвара, разбира се, може да се представи като много приятен човек - истински ангел. Тя ще се преструва, че се интересува от вашите проблеми, но в действителност е благоразумна и егоистична и винаги действа само заради собствените си интереси. Точно това обяснява и любопитството ѝ към живота на другите.

Светлана

Името Светлана е много топло. Това обаче не може да се каже за притежателките му. Светлана изглежда лъчезарна и чиста, но в действителност има много скрити недостатъци, които, за съжаление, се проявяват с времето.

Характерът на Светлана е сложен. Тя е егоистична и нарцистична, не е готова да чуе адекватна критика, камо ли да слуша. И е много отмъстителна. Тя ще мине през всеки, който се изпречи на пътя ѝ, без да се замисли за чувствата му.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 19 гласа.

Свързани новини