Отидете към основна версия

10 308 20

Наско Колев се заяде с Габи от "Ергенът 2" (СНИМКА)

  • атанас колев-
  • габриела бланко-
  • ергенът-
  • габи

Рапърът помоли риалити героинята да направи услуга на всички и да не се възпроизвежда

Атанас Колев е известен с това, че не си трае, когато наболяла тема в обществото го подразни и провокира да изрази мнение.

Рапърът доста пъти е изказвал публично мнението си по различни въпроси, като най-често това се случва на стори в Instagram.

Любимецът на тийнейджърките реши да сподели отново мнението си, но този път по една от най-горещите теми в социалните мрежи - втория сезон на култовото риалити шоу "Ергенът", което стартира наскоро с нова селекция провокативни и интригуващи участнички.

Наско защити Пам Веледис, а реакцията му е следствие на поведението на Габриела Бланко и нейните думи срещу есеистката, предава каналът vbox7.

Ето и точните думи на Колев, както и снимката на Габи преди всички корекции, която е приложил към изказването си:

"И ти имаш дързостта да се подиграваш открито на Пам, защото е едричка? Направи добрина. Всички ще ти простим. Най-голямата добрина. Не се възпроизвеждай, моля те!", пише рап звездата.

Габи Бланко не е отговорила на критиката на изпълнителя, но нищо чудно да му отвърне. Инфлуенсърката, както сама се определя Габи, не се притеснява от хейта и защитава името си.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 20 гласа.

Свързани новини