Отидете към основна версия

3 517 16

Звезда от She-Hulk: Аз съм сериен убиец на ерекция

  • джамила джамил-
  • she-hulk-
  • ерекция

И още откровения от 37-годишната звезда на Marvel Джамил

Снимка: Интернет

Актрисата Джамила Джамил не позволява целувки или друга интимност през първите три месеца от връзките си. За това тя сподели в ефира на токшоуто The View, сравнявайки сексуалния си живот с филма "Игрите на глада", пише Independent.

Сексуалната злодейка от She-Hulk призна, че причината за сдържаността се крие в нейния характер. „Аз съм това, което бихте нарекли сериен убиец на ерекция“, пошегува се Джамил. Тя добави, че в една връзка чака три месеца преди първата целувка и секс. „Това е като "Игрите на глада", които се опитват да влязат в панталоните ми“, каза британският артист.

37-годишната звезда на Marvel Джамил също призна, че мрази упражненията. Тя е страдала от анорексия в продължение на 20 години, спортът е бил нейното наказание за ядене на допълнителна порция храна. Сега тя е свободна от болестта си, може лесно да яде пица и предпочита да танцува на любимата си музика, вместо да тренира във фитнеса.

По-рано Джамил сподели, че страда от нелечимо заболяване - синдром на Елерс-Данлос и показа на последователите си как кожата на лицето ѝ се разтяга.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.

Свързани новини