Отидете към основна версия

9 226 14

Дойде краят на "Бързи и яростни": 11 ще бъде финалът (ВИДЕО)

  • бързи и яростни-
  • филм-
  • франчайз-
  • финал

Последната лента ще бъде режисирана от Луис Летерие

Снимка: Shutterstock

Режисьорът на "Бързи и яростни 10" Луис Летерие няма да изостави новооткритото си семейство след излизането на предстоящия десети филм, като вече е потвърдено, че режисьорът ще режисира "Бързи и яростни 11", предава "Телеграф".

Variety потвърди, че Летерие ще остане в режисьорския стол за единадесетата част, като тя ще бъде и финална за екшън франчайз.

„Развълнувани сме, че той ще продължи да твори магията си на режисьорския стол", каза президентът на Universal Pictures Питър Креймър за Летерие. Летерие беше назначен да ръководи проекта при много драматични обстоятелства.

В десетата част се завръщат добре познатите ни Мишел Родригес, Тайрийс Гибсън, Крис „Лудакрис“ Бриджис, Натали Еманюел, Джордана Брустър, Сунг Канг, Джейсън Стейтъм, Джон Сина и Скот Истууд, с носителките на Оскар Хелън Мирън и Чарлийз Терон.

Останалата част от актьорския състав включва носителката на Оскар Бри Ларсън, Алън Ричсън (Ричър), Даниела Мелхиор (Отрядът самоубийци) и легендарната носителка на Оскар Рита Морено.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.

Свързани новини