Отидете към основна версия

1 007 6

Куентин Тарантино: Секс сцените не са част от моята визия за кино

  • куентин тарантино-
  • секс сцени-
  • филми

Известният режисьор заяви, че не включва любовни сцени във филмите си, освен ако не е необходимо, защото това е "проблематично"

Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Сцените, съдържащи сексуалност, не са част от моята визия за кино..." Това амбициозно изречение принадлежи на един от най-плодовитите режисьори на киното. Известният режисьор, създал много запомнящи се филми през кариерата си, заяви, че не включва любовни сцени във филмите си, освен ако не е необходимо, защото това е "проблематично".

Този майстор-режисьор, който не прави компромис с голотата във филмите си, е Куентин Тарантино, известен с продукции като „Да разлаеш кучетата“, „Криминале“ и „Убий Бил“.

В момента Тарантино се концентрира върху проекта си, наречен "Филмовият критик" . Въпреки че не са дадени много подробности за този проект, режисьорът сподели пред испански телевизионен оператор, че кинокритикът, върху когото се е фокусирал във филма си, е жена.

Баща на две деца, Куентин Тарантино, който се ожени за израелската певица Даниела Пик през 2018 г. , прекарва по-голямата част от времето си в Тел Авив. Двойката има 2-годишен син на име Лео и дъщеря, която се роди през юли миналата година.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини