Отидете към основна версия

30 249 68

Натали Трифонова се разкрачи в ефир и ... (СНИМКА)

  • натали трифонова-
  • физзарядка-
  • разкрачени крака-
  • в ефир

Синоптичката учести пулса на зрителите

Сутрешният блок на bTV предложи неочаквано зрелище на своите зрители. Акробатът Енчо Керязов предизвика рано сутрин водещите на предаването да направят няколко упражнения в ефир.

Във физзарядката участваха Златимир Йочев, спортния журналист Петър Бакърджиев и синоптичката Натали Трифонова. Най-сериозно беше изпитанието за блондинката, защото тя беше с къса рокля и високи токчета.

По всичко личи, че клековете и навежданията бяха най-трудни за тримата водещи и особено за Натали. "Не мога с тази рокля", оплака се синоптичката.

Тя, обаче, много се забавлява на гърба на колегите си, особено в момента, в който дойде време за навежданията. "Това искам да го видя. Внимавай да не сцепиш панталона", каза тя на Петър Бакърджиев.

В крайна сметка на Натали ѝ се наложи да пропусне някои от упражненията, поради облеклото си, въпреки че увери всички, че може да ги изпълни, пише woman.bg. Йочев и Бакърджиев се поизпотиха и се наложи да си нагласяват микрофоните, разместили се от сутрешната физическа активност.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 65 гласа.

Свързани новини