Отидете към основна версия

8 161 0

Дневен хороскоп за 03.05.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста сложен и объркан ден за Рибите

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днешният ден се предполага да е приятен и да Ви върви с лекота. Ще имате необикновени идеи и още по-необикновена енергичност. Просто бъдете по-търпеливи с хората около Вас, не ги пришпорвайте.

Телец

Ще се чувствате малко напрегнати и сякаш преливащи от безброй емоции. Нуждаете се от повече разбиране и спокойствие. Справедливото отношение, което очаквате може да се окаже не това, което сте си мислили, бъдете готови за изненади.

Близнаци

Днес е добре да изясните на колегите и най-вече на деловите си партньори позицията, която имате. Бъдете много внимателни, защото е възможно твърде ловко да ви манипулират за постигане на някои цели, които вие не подкрепяте.

Рак

Днес ще гледате прекалено лично на нещата и това може да доведе до сериозни грешки. Хубаво е да слушате отвреме-навреме какво говорят хората около вас, не винаги са празни приказки.

Лъв

Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея.

Дева

Така или иначе всички проблеми са в собствената ви глава. Обстоятелствата са си обстоятелства, но вие приемате всичко едва ли не като атака на външния свят срещу самите вас, а това определено не е вярно. А денят хубав, за да сложите точка на нещата, които правите, включително и на черногледството.

Везни

Ще се наложи да се приспособявате към нещата, които се случват около вас, колкото и да ви е трудно. Внимавайте като се движите по улиците. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи.

Скорпион

Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите ви и то за неща, без които няма как да минете. Изобщо ще сте доста нервни и раздразнителни. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви.

Стрелец

Открийте радостта вътре в себе си. Е, малко ще ви е трудно при всички задачи, които сте си поставили, но пък не е невъзможно. Вярвайте повече в себе си и не се отказвайте от плановете си.

Козирог

Малко ще сте разсеяни днес, а имате доста важни неща за вършене. Опитайте да се концентрирате и непременно намерете някой да провери резултатите ви, за да сте сигурни, че не сте пропуснали нещо.

Водолей

Ще бъдат подложени на изпитание ценностите и отношението към приятелите ви. Бъдете по-уверени в себе си, не се отказвайте от принципите си, но и не се дръжте грубо с околните, просто отстоявайте себе си.

Риби

Доста сложен и объркан ден. Ще имате много неща за вършене, а околните няма да ви помагат особено. Не се изнервяйте излишно, а следвайте логиката на нещата, нали е важно всичко да свърши добре.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 01.10.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info ОвенЗапочнете този месец със структуриране. Дайте си време, не бързайте за започвате нови неща, най-напред подредете о ...
    днес в 07:00 ч.
    3 958
    0
  • Дневен хороскоп за 30.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота. Отношенията ви с околните може да са малко п ...
    вчера в 07:00 ч.
    4 116
    2
  • Дневен хороскоп за 29.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще получите хиляди комплименти. Сваляйте отвреме-навреме розовите очила, за да не се главозамаете. Не ...
    29.09.2024
    4 197
    0
  • Какво да очаква всяка зодия през октомври според астролога Влад Рос

    Всеки тайничко иска да знае какви изненади му е подготвила Съдбата. Именно заради това мнозина следят хороскопа си. Известният украински астролог В ...
    28.09.2024
    5 709
    1
  • Дневен хороскоп за 28.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Имате достатъчно смелост да предприемете някои важни крачки, но знайте, че нещата няма да станат лесно. Не ...
    28.09.2024
    4 515
    0